מאו יין

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני ממש על סף בכי... איזה יום נוראי שיש לי היום... בעבודה מהבוקר בלאגנים, עופר באמצע היום- ריב עד לב השמיים בטלפון... ועכשיו גם הבוס שלי נכנס בי בגלל מישהו שכבר לא עובד כאן (אבל מנסה להרוס לי בכל דרך אפשרית בגלל שאיימתי עליו שאתלונן על הטרדה מינית ובצדק!!!!!) והוא והבוס שלי עדיין בקשרים טובים .ובגלל שהיו לי מלא טלפונים ב7 קווים נכנסו שיחות אז עניתי ושמתי על המתנה,עניתי ושמתי על המתנה אז בעיני האדון (המטריד) זה לא נראה לו שאני מחזיקה אותו על המתנה הוא מתלונן לבוס שלי ואז...נו כבר הבנתם... ואז איזו מזכירה מטומטמת של מישהו שניסיתי לתאם איתה פגישה(לבוסים) יש לה בעיה כנראה שבעלה לא נוגע בה כבר שנים אז היא מוציאה את התיסכולים שלה על כולם... הבוס שלה הכי בעייתי כל מה שמתאים לשני האחרים שאמורים להיות בפגישה לא מתאים לבוס שלה והיא מתחילה להתעצבן למה אני מצלצלת כל 2 דקות כדי לנסות למצוא משהו שיתאים לכולם...ומתחילה לצעוק עלי!!!! ו"לחנך" אותי ,אני מדברת איתה יפה ובשקט והיא לוקחת ללב כשאני אומרת לה נו...אז מה כן מתאים לו(לבוס שלה) אז היא מתחילה: את לא תדברי אלי ככה אני לא מכירה אותך אני בטח יותר מבוגרת ממך אז תדברי לעיניין,ואני אומרת לה בשוק: איך הגעת לזה בכלל אני מתמקדת בעניין שזה אומר לתאם את הפגישה ואת זו שמדברת לא לעניין ומחנכת אותי מה הרגיז אותך כל כך ?? והתשובה: שאת מצלצלת כל רגע??? הלוו אז אל תעבדי כמזכירה אם קשה לך לענות לטלפון!!!!!!! זהו הוצאתי קצת מהמערכת שלי את הקריזה...

Queen Of Love

New member
וואואואואו!!

קודם כל תרגעי!! ותשתי משהו... חם פה או שזה רק אני?

מאו יין

New member
../images/Emo166.gifשלום שלום

ואני עפה הביתה נגמר אחד הימים הפחות נחמדים שלי.. מקווה שאצליכם יותר טוף

mariana

New member
אף אחד לא שווה שבגללו תהרסי את

היום שלך. אני מכירה את המם שהכל בא ביום אחד. תקחי את החיים בסבבה, היא לא רוצה לדבר איתך המזכירה הזאת פשוט תעבירי אותה לבוס שלך, או שגם היא עצבנית
ועם עופר פשוט תסגרו את היחסים שלכם בבית כשתפגשו, אני עדיין מחכה למסר ממך אבל רק בזמנך הפנוי, אני מזכירה לך שלא תשכחי אותי מקסימום את יכולה לשלוח לי הודעה אחרי עבודה ואני אתקשר אלייך. אז לא להיות עצובה, תתחילי להעריך את עצמך. ותאהבי את עצמך לא רוצים לדבר איתך בטלפון? יותר טוב. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וקבלי לבינתיים המון המון

Queen Of Love

New member
זה נכון,

יש ימים כאלו שפשוט כלום לא הולך כמו שצריך... אבל באמת אל תקחי ללב, ובטח לא בגלל העבודה... טוף? תתחילי לחייך מתוקה!!

מיקי 35

New member
תירגעי ילדה...

תירגעי... יש ימים כאלה, ובסוף הם עוברים. בסך הכל זאת עבודה... לא להתרגש מתוקה... גם זה יעבור. קבלי
ממני

מיקי 35

New member
לחץ ../images/Emo178.gif

היה לחץ בעבודה, והיום יום ג´ זה היום הקצר שלי. אני כבר בבית, ובאתי להציץ מה שלומכם

Queen Of Love

New member
איזה חמוד!

טוב גם לי היה יום מטורף...אבל אני יוצאת גם עוד מעט ממש הביתוש... שמחה שקפצת לביקור!!

ניקולי

New member
הייייייייי מיקי...שלום אנשושים

כמה טוב לדעת שיש מישהו מוקדם בבית ביום שלישי ולא רק אני...!! כאילו דא?! תגיד לי באמת כל יום שלישי אתה מסיים מוקדם?? אם כן כיף לך (גם לי) נורא כיף לבוא הביתה מוקדם..להוריד את הבגדים להכנס להתקלח מוקדם.. בתיקווה שגם בערב מתקלחים כי נורא חםםםםם כאילו??!! חוץ מזה מה שלומך איש?? הכל בסדר או כומסי כומסה?? (שסביר להניח).. אצלי הכל בסדר, חיה לי מיום ליום מפזרת את ימיי ברוח, אנשים מסתכלים סבבי גם אני רוצה קצת לנוחחחחחח ... חיחיחיחחיחיחיחי מי שטוב לו ושמח כף ימחה .... מי שטוב לו ושמח כף ימחה.. מי שטוב לו ושמח שטוב לו ושמח שטוב לו ושמח כף ימחה.. עכשיו... מי שטוב לו ושמח שיצעק הי הו מי שטוב לו ושמח שיצעק הי הו מי שטוב לו ושמח שטוב לו ושמח מי שטוב לו שומח שיצעק היייייייייי הווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל טוב וערב טוב גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

מיקי 35

New member
סחטיין על שמחת החיים ../images/Emo151.gif

ניקולי... את ממש משב רוח מרענן !! כן, ימי שלישי הם שלי ושל הילדה שלי. לא משנה מה קורה ב- 15:00 אני חותך הביתה, ואז אני איתה כל הערב. לא הייתי מוותר על זה בעד שום הון שבעולם. אני בסדר.... מה שנקרא... במסגרת המגבלות !! הלוואי ותמיד תהיי כל כך שמחה ומאושרת...

NasTy GirL

New member
ואווו!!../images/Emo108.gif

בהצלחה, אני יודעת שמחר יהיה יותר טוב...

למעלה