I´ve been thinking..

../images/Emo4.gifI´ve been thinking..

ההורים שלי חזרו לפני שבועיים בערך מסקוטלנד והם הביאו איתם סרטי DVD (זוכרים
שסיפרתי לכם על דוריס ב"מלאכיות של צ´ארלי"
).. אז דפדפתי בין הדפים האלה שכתוב על הסרטים שיש עכשיו בDVD וכל אלה.. וראיתי שיש לסדרה "באפי ציידת הערפדים" DVD. כאילו, יש עונה 1 - את כל הפרקים מהעונה הראשונה בDVD ובלה בלה בלה ג´ינג´ר (זה מתאים לאווירה
). אז I´ve been thinking אולי שיעשו אותו דבר לבנות גילמור
אתם יודעים כמה קלטות חדשות להקלטה זה יכול להביא לי
איך אני יכולה לדבר עם ה.. מפיקים
עם מי אני אמורה בכלל לדבר על זה
אז בסדר, התחלתי לשוטט באתרים בשביל לראות איפה אני יכולה לכתוב את זה. מקווה לטוב

LillipooT

New member
גם את דוסון קריק

אפשר למצא ב DVD בימים אלו ממש.. אבל לא בישראל :) אני לא רואה סיבה שלא יעשו אותו דבר לגילמור (הלוואי!) אבל גם אם כן.. הסיכוי שזה יגיע לישראל קלוש.. ובטח יעלה מלללללא כסף..

כשזה קשור לבנות גילמור לא אכפת

לא לבזבז את הכסף שלי. יש לי שכן תינוקון פיצקון ואני חמודה, אז הכסף יתגלגל לידיים שלי
בכל מקרה, אני עדיין מתכוונת לכתוב להם תראי מה מצאתי:
Gerald M. Levin Chairman and Chief Executive Officer Time Warner, Inc. Headquarters 75 Rockefeller Plaza New York, NY 10019 Barry M. Meyer Chairman and CEO, Filmed Entertainment Time Warner, Inc. Headquarters 75 Rockefeller Plaza New York, NY 10019 Alan Horn President and COO, Filmed Entertainment Time Warner, Inc. Headquarters 75 Rockefeller Plaza New York, NY 10019 Jamie Kellner CEO The WB Television Network 3701 Oak Street Building 34-R Burbank, CA 91522 Susanne Daniels President, Entertainment The WB Television Network 3701 Oak Street Building 34-R Burbank, CA 91522 Jordan Levin Vice President, Programming The WB Television Network 3701 Oak Street Building 34-R Burbank, CA 91522​
אבל מה
יש להם כוח להחזיר לי תשובה
לישראל
הם בטח קמסנים
חחחח סתם, טוב אני מאוד מקווה שיצא בנות גילמור בDVD ואם מישהו יוכל לעזור לי בקשר ל..שליחת מכתב שלי. אז אני אשמח ואוהב את מי שזה לא יהיה לנצח נצחים. ואם זה יצא, אני מבטיחה שאני אשכנע את ישראל שלנו לייבא (לייבא
) את... זה. לארץ. ויהיה לי כיף
ואני אשמח
אוייי פאקקקק, אופיר
יכלתי לבקש משאלה אתמול עם הכוכבים

LillipooT

New member
חחח

תשלחי להם מכתבים? לכולם? את לא יכולה להכנס לאתר הרישמי או משהו.. בטח יש שם דרך לשאול שאלות או לכתוב להם.. לא יודעת..

Gloria_Nathan

New member
אני יודעת שבד"כ כשכותבים למפורסם...

יש מישהו ש´עונה´ בשבילו. כלומר יש לו כל מיני עוזרים ששולחים תמונות חתומות (חתימה סרוקה, דא!) לכל הכתובות שמגיעות. לפעמים גם קוראים את המכתבים אבל מעט מאוד מגיבים- חלק כי יש להם הרבה עובדה והרבה מכתבים, אחרים כי הם סתם מניאקים! (אני יודעת שסת´ גרין אהוב הפורום ענה על כמעט כל מכתב שהוא קיבל עד שהוא הגיע לבאפי- שאז התחילה מאסה של הערצה כלפי המתוק שלי). בקשר למפיקים- אמוד הגיוני שזה אותו יחס. נראה לי שהם יקראו. הם לא יענו לך בטח, אולי ישלחו לך תמונה חתומה או משהו כזה, אבל הגיוני שהם כן יקראו ואם יקבלו הרבה מכתבים בנושא- גם יתיחסו לזה. ואם כבר אנחנו בנושא מכתבים- למישהו יש את הכתובת מעריצים של מילו? (אני פשוט אוהבת לאסוף גלויות חתומות, ודברים כאלה)

v i o L e T

New member
אם כבר מדברים על פרקים...

למישהו יש את הפרק שבו ג´ס מגיע לסטר הולו? אני פשוט מתה לפרק הזה ובקזה זה לוקי בערך 10000 שעות להוריד אז אם מישהו/י יודעים למי יש או מכירים אתר שאפשר להוריד שם את זה שתגידו

למעלה