תגידו נשים

../images/Emo4.gif תגידו נשים

על מה בדיוק אתן חושבות שאתן באות לעבודה אורזות את גופכן הנפלא בחולצה מבליטה ועליה כתוב Sweet Candy. מה אתן חושבות? שאנחנו לא רוצים לק?

בוקר טוב....אופה

למה אתם חושבים שהכול סובב סביבכם..? מה דעתך על הרעיון כשאנחנו עוטפות את גופנו בחולצה הדוקה זה לא מתוך מחשבה על מה אתם תרצו, או מה אתם חושבים... חשבת על זה...? בוקר טוב ישראל

enigomontoya

New member
תתחילו להתחשב

אם גבר יזרוק למישהי הערה זאת תהייה הטרדה מינית. אם בחורה יושבת מולי בישיבה עם כל הציצי בחוץ ואני אמור להתרכז בעוד דברים, זאת לא הטרדה ? יש צורת לבוש לבילוי ויש צורה לבוא לעבודה.

לכל מקום עבודה

קודי לבוש משלו... ואם יש בחורות שבאות עם מחשוף נועז לעבודה כנראה שהקוד בחברה מקבל את זה... פעם עבדתי בחברה שאסור ג'נס / פעם עבדתי בחברה שרק ג'ינס הכול תלוי בארגון

בוקר טוב חתולה

לא חשבתי לרגע שהכל סובב סביבנו אבל, ככה היא באה אתמול לעבודה, יושבת חצי יום בחדר עם כמה גברים מזילי ריר. סתם מעניין מה עובר לה בראש באותו זמן? והאמיני לי, חתולה, לא רק אני רציתי לק.

אני אגיד לך מה עבר לה בראש.

איפה העיפרון שלי? היכן שמתי אותו? אני צריכה לחדש את צבע השיער שלי.

ל י א ן69

New member
כנראה שהיא בוגרת מספיק

בשביל לדעת מה החולצה גורמת לאחרים. אבל עדיין לפעמים זה רק עניין של תשומת לב זה לא אומר שהן רוצות אתכם עכשיו ועל השולחן
וגם לא תמיד יותר מדיי תשומת לב כי אז זה כבר הטרדה מינית נו נשים אתם יודעים it takes one to know one

ברור לי שהיא לא רוצה על השולחן

תעדיף מיטה
אבל - דחיל רבאק, לבוא ככה לעבודה? ועוד במקום עם רוב גברי מוחץ?

אור36

New member
איין איין כמו במבה../images/Emo66.gif

למה במשרדים..... עוד בדרך למשרד........ שאתן הנשים המדהימות......... הולכות עם חולצות הבטן והמאבק הבלתי נלאה.........
החולצה עולה
ואת מורידה
היא עולה
ואת מורידה...........
אייך איך נעבור את הקיץ בשלום.....

היא בטח חושבת לעצמה

אחחחחח איזה כיף שכולם מסתכלים עלי..... איזה כיף להוציא להם את המיץ.... אויש...נוזל לו רוק.... את מי כדאי לבחור להיום?.... איך שושי מקנאה.... (לומדת במשחק תפקידים)

למעלה