שתיית מים

נעהלֶה

New member
../images/Emo4.gif שתיית מים

יש לי שאלה בקשר לשתיית מים. עדי לא אהבה אף פעם לשתות מיים. אז לצערי הוספתי תה ואז כמובן שהיא שתתה ברצון. לאט לאט הוספתי פחות ופחות כדי שלא תתרגל לשתות רק תה. מסתבר! שהמטפלת ה"נחמדה" קלקלה הכל ונתתה לה לשתות רק תה כל היום והייתה מוסיפה כפית וחצי ל125cc שזה הרבה! עכשיו אין מצב שהיא שותה מים. היא לא מוכנה. איך אני גומלת אותה? היא יכולה לא לשתות ימים שלמים אם זה לא תה.

לפי דעתי

תנסי לתת לה אפילו כמה טיפות בזמן/אחרי האוכל שאז בדרך כלל צמאים יותר. אצלי מהתחלה בר לא אהב מיים ולא רצה אפילו טיפה. המשכתי להתעקש ונתתי כל פעם טיפה יום אחד(לפני 3 שבועות בערך) פתאום התחיל לשתות הרבה

ניקי ב

New member
אני הייתי ממשיכה להציע מים

כל הזמן להציע, בסופו של דבר היא תשתה.

sipor

New member
תתחילי שוב לדלל לה כמו שעשית בהתחלה

כל פעם קצת... ותעלימי את התה.. תכיני 2 בקבוקים בבוקר למטפלת למהלך היום וזהו.. שאת כבר בדקת כמה תה יש.. אל תחביאי במטבח.. היא תמצא !

מה שעבד אצלנו

גם אצלנו היה מצב רק לתה עד שמצאנו את הפתרון "כוס של גדולים". היינו לוקחים שלוק מכוס של מים ואומרים לו בוא לשתות מכוס של גדולים כמו אמא/ אבא (בהתלהבות רבה כמובן) וזה עבד !!! עד שהתרגל לשתות מים.

אורה S

New member
גם עדי שלי מאוד אוהבת תה אבל

בגן הם נותנים לה מים והיא יודעת בגן שותים מים ובבית שותים תה היא גם מבקשת תה .. ולא סתם לשתות שאין לה ברירה היא שותה מים - נגיד שאנחנו בחוץ ואין לי גרגרי תה.. בקיצר שהם צמאים הם שותים מה שיש אז הדרך לדעתי באמת לתת מים כאשר היא צמאה מאוד וככה היא תתרגל..

למעלה