שיר עצוב

שייני

New member
../images/Emo4.gif שיר עצוב

בגלל שאני ביום עצוב היום החלטתי לשאול מהו השיר שהכי מעציב אותכם והכי גורם לכם ל
אני אוטומטית מתעצבת למשמע "שדות של אירוסים"

R o M

New member
מה קרה שני?

כולם עצובים היום? השיר שהכי מעציב אותי, הוא "מפריד ביננו ים".

שייני

New member
סתם... אמ...

חברים שלי מתחילים להתגייס ואמאל´ה.. זה אמיתי... מה? צבא עכשיו? מה הקשר? אמאלהה

../images/Emo13.gifהלואי עלי

הייתי משלם הרבה הרבה כסף עכשיו כדי לחזור לגיל גיוס עם השכל שיש לי היום אז קחי הכל בפנאן

יהיה בסדר

שייני עכשיו ברצינות- את תראי שזה ממש לא סוף העולם, חברויות לא נגמרות בגלל צבא, וגם הצבא עצמו לא נורא, זו חוויה שזוכרים אותה כל החיים. זו אחת התקופות היפות ביותר בחיים

שייני

New member
תודה

למרות שככל שזה מתקרב זה יותר מפחיד... אבל תודה על העצה שמתי בתרמיל (למרות שיש עוד כמה חודשים)

שני כדאי לקרוא../images/Emo26.gif

בתור חייל....אז לא בטוח שכולם יהיו קרביים וחלק אולי יהיו כל יום בבית או ג´ובניקים וכ´ וכו´ צבא זה לא רק להילחם ולהרוג ולקפוץ ממסוקים בלי קשר לכלום זה לא מדוייק...למרות שלקרביים יש יותר הטבות....(תראי אותי מה אני עושה באמצע השבוע באינטנט ....ממתי ממתי ממתי אני כאן באמצע השבוע ?? למישהו יש הסבר? טוב אז לי יש....מכיוון שאני משרת ביחידה קרבית בסוף הארץ אי שם בדרום...אז נתנו לנו שבוע חופש מהצבא אבל אני לא בבית אנחנו נמצאים כל היחידה שלי בכפר נופש לחיילים ויש פה אינטרנט וממש יפה כאן אז אני פה...טוב מספיק לקשקש...מה שאני מנסה להגיד זה שאם כמה מהחברים שלך מתגייסים זה לא סוף העולם ממש לא...נכון שהמצב חרה ודפוק אבל צבא זה בסך הכל חוויה אבל פשוט צריך לדעת איך להתייחס לזה...אם נהייה עצובים כל הזמן אבל ממש כל הזמן אני לא אומר שאי אפשר להיות עצוב זה אפילו בריא להיות עצוב...טוב הגזמתי...אז לא נגיע לשום מקום עם הדיכאון הזה...צריך להתייחס לזה ככה שזה הכל זמני גם הצבא...כולם עושים את זה...כמעט כולם...וזה בסך הכל חוויה ועוד חלק מהחיים ..עוד שלב שצריך לעבור כמו גן ילדים חטיבה תיכון וכו´ בסוף גם מתחתנים ונולדים לנו ילדים כי זה עוד שלב שעברנו בחיים כמו שעשינו צבא..אני אהיה לא אדכא אותך יותר מדיי אבל תקחי את זה בקלות...ותעבירי את המסר הזה לחיילים החדשים שאת מכירה...כי רק ככה הם יעברו את ה 3 שנים האלה...זה לא כל כך נורא....אני אתמול חגגתי שנה בצבא...וזה כאילו היה אתמול....בעצם זה היה אתמול....מישהו רשם פה שהוא היה מעוניין לחזור לתקופת הצבא...זה מפני שהוא מתגעגע לצבא...אני לא בטוח שזה ממש נכון שהוא עד כדי כך רוצה לחזור לצבא אבל בחיים כשדברים נגמרים רק אז אנחנו נזכרים למה לא התאמצנו לשמור אותם בזיכרון ואז אנחנו מבינים איזה טיפשים היינו פעם שלא שמחנו בצבא ולא שמחנו פה ושם וככה וככה...אז בקיצור הצבא זה עוד תקופה בחיים שבאה והולכת...כמו כל דבר אחר בחיים...צריך להסתכל על זה כחוויה אחת ולא להיות עצוב מזה....אוקיי.....בעיות טענות מענות ניתן להשאיר הודעה אחרי הביפ........ניר

שני מה קרה..?../images/Emo10.gif

אני לא אוהב לראות אותך ככה עצובה...
שני....? השיר הכי עצוב לפי דעתי שגורם לי ממש להתרגש הוא בעצם..."סיטואציה" אבל האמת שיש כמה שירים עצובים שגורמים להרגיש קצת עצוב כמו שיש הרבה שירים שמחים שגורמים לי להיות שמח ולהרגיש טוב עם עצמי... אבל בכל מקרה--מותר לשאול למה את עצובה שני? שלך תמיד.... ניר

starsgirl

New member
עצוב?! יש לי אחד..

"קצת משונה שלא נשארת"... ואם באמת למישהו יש את המילים אם הוא יכול לתת לי אייקון שלהם... בתודה ע-נ-ק-י-ת!!! -עדי-

השיר העצוב..

שדות של אירוסים, לילה לא שקט, קצת משונה שלא נשארת ו.. מנגב לך ת´דמעות... באיזשהו יום אחד הייתי מאוד עצובה ונסעתי באוטו לאנשהו..(לא נהגתי, נסעתי) כשחזרתי הביתה השיר הזה היה ברדיו וכל פעם שהוא שר את זה בהופעה אני מתעצבת קצת וכמעט בוכה במקומו..
אבל שני, כדי לעודד אותך קניתי לך גלידה
ואם זה יעזור אני גם אקדיש לך שיר
.. "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר.."

למעלה