שאלה לגבי דיסקים של טוול..

../images/Emo4.gifשאלה לגבי דיסקים של טוול..

אני לא מעריץ שלהם ולמעשה מכיר רק 4 שירים שלהם(שיפים בעיני)ץ..פשוט אני מתופף ושמעתי שיש להם מתופף מצויין!! ואני רוצה לשמוע דיסקים שלהם לצרוך העניין בעיקר את אנימה או משהו כזה....העניין הוא....שבדקתי בכל חנות דיסקים אפשרית בי-ם ובת"א...ואין בכלל דיסקים שלהם לא חשוב איזה!!!!...הבנתי שיש בעיה עם הספק של מי שמביא את הדיסקים שלהם..מישהו מודע לעניין ופשר מהותו?? או יודע איפה אני כן יכול להשיג דיסקים שלהם? תודה מראש...

TheHead

New member
../images/Emo35.gif

לא שמעתי על בעיה כזאת, ומצד שני יש לי את כל הדיסקים שלהם אז אני לא אמור לשמוע על בעיה כזאת. אתה יכול להוריד שירים מהאינטרנט (אני לא מתבייש להגיד את זה, ממילא בסוף תקנה את האלבום). פריט שאולי יש לך סיכוי למצוא זה Salival, הקיט שלהם שכולל דיסק אודיו לא רע בכלל ו-DVD עם הקליפים שלהם (הכל פרט ל-schism ו-lateralus שיצאו אחרי הופעת Salival). חוצמזה, אני מגלה לאט לאט שיש לא מעט אנשים שמכירים את טוּל. תברר בסביבה שלך, ואולי תמצא מישהו שיש לו את הדיסקים שלהם ותלווה. וכן, המתופף שלהם באמת מעולה :)

אז זהו ...שיש בעיה כזו לצערי!!!

אני לא רוצה להשקיע בסט כזה על להקה שאני לא ממש מטורף עליה..עדיין..הבעיה היא..שאין לי חברים ששומעים מוסיקה כמו שלי !! ואין לי מאיפה להשיג!!..גגררררר

שלום

קודם כל כדי שתבדוק בחנויות יד שניה כמו חור בשחור, האוזן השלישת ,קידמת עדןאו אחרות שאנילא מכירה אולי יתמזל מזלך ותמצא דיסק יד שניה משומש ואהוב ואפילו לא במחיר אסטרונומי מה שמאפיין את הדיסקים של TOOL.אני אישית לא יכולה לעזור כי אני לא בארץ. אבל תמצא משהו ותצרוב אני יודעת שזה מעשה בל יעבור אבל אם אתה לא מוצא זה פתרון זמני.

scary_face

New member
אתה צריך לחפש טוב

אני הזמנתי את lateralus בטאואר רקורדס ואת undertow מצאתי באילת(!!!) עכשיו אני מחפש את Ænima ן opiate ואיזה 4 שירים שלהם אתה מכיר?

star breather

New member
את אנימה ולארטלוס מצאתי בלי בעיה ב

טאוור, ואת אופיאט מצאתי לגמרי במקרה (אפילו לא היה לי כסף.. לוויתי מאמא) באיזו חנות שכוחת-אל במקום עוד יותר שכוח.. ביזאר כולם מעולים. נאמי מממ.. באמת, איזה ארבעה שירים אתה מכיר?

scary_face

New member
את opiate

ראיתי פעמיים, אבל אני לא מתכוון לשלם 90 שקלים חדשים עליו(לא שהוא לא טוב)

star breather

New member
חה חה!

אני שילמתי שישים, ושווה כל שקל. למרות שהאמת היא שלא נראה לי שהחזרתי לאמא כייסף על זה.. אהעעמממ.. *חיוך* לא חשוב.. בכל מקרה, רק שישים.

scary_face

New member
אממ..חחח

אמא שלי קנתה לי כבר בערך 3 דיסקים ולא החזרתי לה ואני חושב שגם ראיתי פעם אחת בשישים אבל לא היה לי כסף אז, אני חושב שזה היה באיזה קניון בדרך לצפון, אולי אני אקנה את זה אם אני אהיה שם בינתיים זה צרוב וגם Ænima

star breather

New member
חח.. רק שלושה..? *חיוך ממזרי*

אמא כבר לא רוצה להלוות לי כסף בגלל זה!

N U M B

New member
ספידי גנוזלס....

אתה יכול למצוא כמעט את כל הדיסקים של TOOL בסופר זאוס במערב ראשון בקניון הבאר...

למעלה