שאלה....הילות

../images/Emo4.gifשאלה....הילות

לפני כמה ימים הלכתי ברחוב ושמתי לב שאיש מבוגר אחד לא מוריד ממני את העיניים, לא התייחסתי כ"כ, עד שהוא ניגש אליי,ואמר לי שהוא אסטרולוג או משהו כזה ושיש לי הילה שמאוד מושכת אנשים ושהוא לא יכול להוריד את העיניים וכשהוא נגע לי ביד הוא אמר שאני מעבירה לו מן חשמל. זה הגיוני?? מה זה אומר...?

........

זה נושא מורכב מאוד שאני ממליץ ללמוד על זה דרך ספרים או אינטרנט... אבל עם הוא אמר לך שהוא אסטרולוג אז "סורי", אין קשר !

אהלנים טינקרבל, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לראות הילות, כן, מאד הגיוני, ובקשר ל"חשמל"... כן, זה הגיוני אלא שאנו קוראים לזה אנרגיה, יש שמשתמשים באותה אנרגיה לריפוי באצעות הילינג, רייקי ועוד כמה כאלה. לכולנו יש את האנרגיות הללו אלא שיש כאלה שמודעים להן ומשתמשים בהן, ויש מי שלא כל כך
שבצ'לום

Prophet

New member
אם כבר מדברים על הילות

לא מזמן למדתי לראות הילות, ממש לא מסובך... גיליתי את הצבע של ההילה שלי, אבל אני לא יודע מה זה אומר. איפה אני יכול למצוא מידע על זה?

../images/Emo34.gifמשמעות צבעי ההילה../images/Emo34.gif

אהלן prophetברוך הבא
הנה מאמר שמצאתי, על משמעות צבעי ההילה
"ההילה שעוטפת את גופנו משקפת את מצבנו הנפשי, הפיזי והבריאותי. לכל אחד הילה בצבע אחר ולכל צבע משמעות משלו ההילה היא מעטפת אנרגטית, שמשקפת את מצבינו בכל המישורים. בספר הזוהר קרויה ההילה "צלם", כך שבמקורות היו מודעים לכך שהאדם, כמו כל יצור חי אחר, נולד עם הילתו. ההילה מתגבשת עד גיל שנתיים ולאחר מכן חלים בה שינויים לטובה או לרעה. שיכבת ההילה עוטפת את הגוף בעובי של כ-30 ס"מ, צמודה לגוף הבשרי ועוביה משתנה מאזור אחד למשנהו. אלו שניחנו בראיה על חושית, מבחינים גם בצבעי ההילה, כאשר הצבע יכול להשתנות בהתאם למצבנו הפיזי והנפשי באותה תקופה. ההילה היא שדה אלקטרו מגנטי שמורכב משדה חשמלי ומשדה מגנטי. המרכיב החשמלי הוא כח אנכי והמרכז הגנטי הוא כח אופקי. במקומות בהן מרוכזת ההילה נוצרים קווים אנרגטיים וככל שיש יותר קווים, כך האדם בריא יותר ובעל אנרגיה רבה יותר. ההילה קשורה קשר בלתי מנותק לבריאות האדם ועל ידי אבחון וטיפול בה משפיעים על בריאות האדם כמו כן חסרון בהילה מעיד על סיום מחזור חיים. מדיומים מפורסמים, בהם גם קייסי הידוע, היו מסוגלים לראות מוות עתידי כאשר היו מזהים מחסור גדול בהילה.
צבעי ההילה ומשמעותם:
הילה לבנה
- יכולה להופיע כהילה זוהרת או כענן לבן, ונוח להבחין בה, כאשר האדם נמצא על רקע שחור. היא מעידה על בריאות טובה, טוהר מידות, איזון נפשי ומצב אנרגטי פנימי מאוזן.
הילה שחורה
- הילה שחורה מעידה על חולי מסויים ויכולה להופיע סביב אזור מסויים בגוף כגון ראש, גב תחתון וכו', במקרים רבים יסבלו מקומות אלה מכאבים קבועים וחזקים.
הילה אפורה
- נראית כענן אפור ומשקפת את המעבר בין הילה לבנה לשחורה, הילה זו מעידה על תחילתו של כאב באזור בו היא מופיעה וצבעה לא קבוע.
הילה אדומה
- הילה אדומה מעידה על מרץ ואנרגטיות. הילה בגוון אדום או אדום-צהוב באזור החלציים, הלב וכפות הרגליים מעידה על נפש טובה. במידה וההילה האדומה מפוזרת כתאים, זה יכול להעיד על מערכת עצבים חלשה.
הילה צהובה
- הילה צהובה היא הילה טובה שמעידה על רוחניות רבה ונמצאת בערך באזור הראש כמעיין כתר. ניתן לראות את ההילה הצהובה אצל אנשי רוח, מורים רוחניים, מורי דת ואנשים בעלי מודעות וכריזמטיות רבה.
הילה ירוקה
- הילה ירוקה, במידה שהיא שלמה, מעידה על אדם בריא בגופו ובנפשו, שעוזר ותורם לאחרים והוא בעל הארה רוחנית עליונה. אולם, בקיעים בהילה זו מעידים על בריאות כללית לקויה.
הילה כחולה
- נראית כענן כחול ומעידה על מרץ ורוחניות גבוהה, הילה זו קשה מאוד לזיהוי ונדרשת מיומנות והארה רוחנית גבוהה בכדי לראותה.
הילה סגולה
- הילה סגולה או בצבע אינדיגו מרמזת על רוחניות עמוקה ומופיעה בעיקר אצל אנשים רוחניים. סגול הנוטה לאדום-ורוד מעיד על רגישות יתר, הילה זו מופיעה כעין מעיל מעל הכתפיים.
הילה כתומה
- צבעה של הילה זו הוא כצבע התפוז, אם ההילה חזקה וברורה בד"כ זה מעיד על מצב של מיניות חזה ובמקרים בהם יש בקעים בהילה, עלולה להיות בעיה במיניות או ביכולת המינית. ניתן לטפל ולחזק הילה חלשה באמצעות מספר דרכים. אחת הדרכים המומלצות ביותר היא איזון בעזרת מדיטציה אישית או קבוצתית בצירוף קריסטלים ואבני חן.
ברכת שבצ'לום

לגילי פרי..

אתה אומר שלכל צבע מסויים יש משמעות, אותו אדם לא ציין את הצבעים של ההילה שלי הוא פשוט התמקד בזה שההילה שלי "מושכת אנשים" מה זה אומר מאחר ואינני יודעת את הצבעים שלה? זה דבר חיובי או שלילי? מה אתה יכול לומר לי על זה...

טינקר בל....

ניצ'בעת לך שאני בת
ועל הצבעים... כבר ענו לך לשביעות רצונך אני מקווה

על הצבעים והטיפוסים בכמה מילים

אדום כהה- איש העבודה אדום בהיר- המנצח כתום- ההרפתקן צהוב כהה- המדען צהוב בהיר- הבדרן ירוק בהיר- המורה ירוק כהה- היזם כחול- המסייע אינדיגו (כחול כהה)- המחפש סגול- איש החזון לבנדר (סגול בהיר)- החולם לבן- המרפא

Prophet

New member
ממש לא מתאים לי =\

ד"א ההילה משתנה כל כמה זמן או נשארת תמיד? ואם היא משתנה אז כל כמה זמן...?

האם אפשר לראות

הילה מצילום,זאת אומרת מתמונה של מישהו? או רק ב"מציאות",פנים מול פנים ?

קראתי פעם ספר של שלומי סנדק

בנושא ההילות והצבעים שלהן. באופן כללי, לכל אדם יש צבע בסיסי או צבעים בסיסיים, שנשארים לטווח הארוך בצד צבעים שמשתנים מהר בהתאם למצב הנפשי, הרגשות והמחשבות (לדוגמא, האזור שמעל הראש משתנה כל הזמן עקב הפעילות המנטלית) הצבע הבסיסי הוא זה שמופיע כברירת מחדל, כשהאדם רגוע או מאוזן, כשהוא לא נמצא בריגוש או שלא פועלת עליו שום השפעה מיוחדת.

למעלה