קצת קשה להבין...

../images/Emo4.gif קצת קשה להבין...

קודם כל אני רוצה לומר מזל טוב על הפורום החדש והמדהים הזה. היה כיף לדפדף בהודעות ולראות איך כולם שמחים לעזור, ולראות את הפתרונות הנהדרים שמוצעים. ועכשיו למה שמטריד אותי. יש בחור מסוים, שהכרתי לפני כארבעה חודשים. היינו ביחד כחודש, ובחודש האחרון נפגשנו פעמיים, לאחר שנפרדנו, ותמיד קרה בנינו משהו. הוא תמיד אומר לי כמה הוא מרגיש הרבה כלפיי, וכמה אני חשובה לו. אני רק מתבלבלת מחדש תמיד. בשיחתנו האחרונה אמרתי לו ששום דבר לא ייקרה בנינו יותר אלא אם כן אנחנו נהייה ביחד. הייתכן שכל מה שקורה זה רק בגלל פחד ממחויבות שיש לו? תמיד הכל כל כך מושלם אבל אם המילה קשר מוזכרת הוא מתחיל לברוח. למה?... המון המון המון תודה מראש, מעיין.

Blueyes2

New member
אחותי Join the club

הייתי מצרפת לך את השרשור שהתחלתי בפורום בינו לבינה , אבל שום דבר לא מצליח לי פה , אז פשוט כנסי לשם !! אני בדיוק עוברת את מסכת העינויים של הגבר שלא יודע להחליט ... הייתי איתו 3 חודשים מדהימים , בהם הראה לי כל סימן לאהבה אפשרי ולא האמנתי שזה כזה מושלם , אבל מהרגע שהתחלנו להכיר קצת יותר , את המשפחות שלנו ( מה לעשות שעכשיו אנחנו גרים לידם - כל אחד לחוד כמובן )הבנאדם התחיל לשקשק ... לבקש הפסקות למיניהן ובסוף פרידה לפני שבוע ... זה לא אומר שהוא מפסיק להתקשר בכל מיני תרוצים , מבקש להפגש איתי ,אבל הוא צריך זמן להיות לבד ???? אני גם כמובן חשובה לו הכי בעולם והוא מתגעגע אלי ותמיד יש את ה"אבל" תביני... גם אני תהיתי מה אתה רוצה ממני ?? להיות ביחד או לחוד ? כי אי אפשר את שניהם כמובן - בקיצור אשמח לעזור לך אישית אם תרצי בתא שלי כי זה ממש מדהים כמה שזה דומה... הבעיה שלי ( ולא שלך אני מקווה ) היא שאנחנו לומדים באותה המכללה ועוד חודש וחצי אני אראה אותו כל יום .... אם את יכולה לברוח , אני ממליצה לך לנצל זאת , בהצלחה !

סיפור קטן..

אני למזלי עדיין לא נתקלתי בגברים שמפחדים ממחויבות.. (לצערם זו אני הפחדנית..) אבל...יש לי חברה טובה..שהתאהבה לה בבחור מושלם.. חכם נראה טוב (לטעמה)..יודע לפנק..הכול..פשוט אהבה אותו בטירוף.. הם התאימו לגמרי אחד לשני..אותו ראש..הכול היה מעולה.. אבל אותו בחור כשהקשר הפך לחודשיים פשוט נתקף בפחדים לא מהעולם הזה.. התחיל להציג לחברה שלי כל יום סרט חדש.. היא לא ידעה כבר מה לעשות.. אם לוותר על הבחור המושלם שלה או לכאוב ולסבול עם ההסננות שלו ומצבי הרוח המשתנים.. היא בהתחלה חשבה לוותר..אבל לא יכלה..היא כל כך אהבה אותו שלא עמדה במרחק ממנו.. היא היתה מוכנה להכול..מאחר שהבחור פחד ממחויבות (בגלל הוריו הגרושים..הכול פסיכולוגי) והיתה לו מחלה של כיבושים..תמיד רצה לזיין עוד ועוד ועוד.. אז היא..החברה שלי שכל כך אהבה אותו עמדה בתנאים שלו..התפשרה בהכול..היתה מוכנה לכך שיזיין מהצד בנות אחרות.. הוא אהב אותה ותמיד אמר לה שהוא אוהב אותה פשוט פחד מהמחויבות.. למרות שהקשר ביניהם היה מצוין.. עבר עוד חודש ועוד חודש ועוד חודש.. (היא לבינתיים סבלה המון ואכלה סרטים בגללו..כשאני הייתי הכתף המרכזית בשבילה) אחרי שהכינרת התמלאה מהדמעות שלה היא החליטה לסיים איתו.. היא פשוט נהייתה קרה אליו וזרקה לו את זה בפנים אותו בחור-ילדון הבין שהוא אוהב אותה ולא יכול בלעדיה..ושהיא החיים שלו.. הוא הבין מה היא אהבה ומהו קשר.. ואותו אחד שפחד ממחויבות התחיל לעשות הכול בשבילה.. והקשר ביניהם הפך לסיפור אהבה..(:)

Blueyes2

New member
את רצינית?

היא קיבלה אותו חזרה ? היא לא פוחדת שהוא שוב יעשה לה קטעים ? אני בסרט דומה , החלטנו להשאר ידידים , אבל זה ברור שזה לא ישאר ככה עוד הרבה זמן...

כן..אני רצינית..:)

היא קיבלה אותו בחזרה..:) כמובן שהיא פחדה שזה יחזור על עצמו.. אבל מרוב אהבה היא לא עמדה בזה..(; והאמון בו נרכש בחזרה לאט לאט כשהוא הוכיח את עצמו..

ממ..):..

בוכה....!! למה אני לא קיבלתי..ברוכה הבאה..?!?!!? כולם מקבלים ואני לא... בוכה..בוכה..בוכה...

גברברת

New member
אופסססס פיספסתי אותך בטעות.. או ש

יו"ר ועדת מקבלי הפנים מתרשלת
בכל אופן נגבי הדמעות הנה מגיעה לה הודעת ברוכה הבאה רק בשבילך.. תופים......
ברוכה הבאה לצל קורתנו

יששש....(:)...מחוייכת ומחייכת..

ד"א.. באמת באמת אחלה של פורום.. אוהבת את כל ההודעות...(נדחפת שכמוני) ותמשיכי בעבודה הטובה..(;... (קיבלתי את הצומי שלי..עכשיו אני יכולה לשכב לישון בשקט..(:)..)

למעלה