פרדס כץ?

maya200404

New member
../images/Emo4.gifפרדס כץ?

הי לכולם. בעוד כחודשיים מסתיים החוזה הנוכחי שלי.חשבתי על מעבר לדירה אחרת יותר מרכזית בעיר,אך לצערי,סבי נפטר לפני כחודש והוריש לאמי ולדודי בית בפרדס כץ.מדובר על 2 יחידות דיור. ביחידה התחתונה שבה אני אמורה לגור יש שני חדרים וגינה,הקיצר סבבה. אבל... מדובר באזור על הפנים.רוב האוכלוסייה דתיים,ואין מקומות בילוי,אלא אם כן לוקחים אוטובוס לר"ג או ת"א. עוד נודע לי שלא חסר שם עבריינים ורוסים מסוממים. במידה ואני יעבור לשם לא תהיה לי בעיה של כסף לשכירות. את החוזה אני יעשה עם דוד שלי שגם יתחשב מן הסתם. כדאי לעבור? תודה לכולכם. דרך אגב,פרדס כץ היא שכונה בבני ברק קרוב לצומת גהה.

mich78

New member
לדעתי ...

לפחות להתחלה זה אידיאלי פרדס כף היא לא כ"כ נוראה, המרחק מאוד קצר לר"ג (5-10 דקות נסיעה) ולת"א ... יש תחבורה ציבורית זמינה ונוחה על ז'בוטינסקי כל שעות היממה (24 שעות, שבעה ימים בשבוע)

babylon_a1

New member
פרדס קץ

היא שכונה חילונית, מחוץ לבני ברק החרדית כמו שאמרו יש תחבורה על ז'בוטנסקי ובר"ג- ביאליק קרוב - קניון קטן והרבה חנויות, וקניין איילון

תראי...

קודם כל, ברוכה הבאה
את מוזמנת לספר יותר על עצמך באופן כללי, ככה בשביל שנכיר. בקשר לשאלה שלך, אז דווקא האיזור עצמו הוא לא כזה חור, יש תחבורה ציבורית, ויש דברים בסביבה. מצד שני, זה אכן לא לב ת"א. מה שנראה לי יותר קריטי ולא התייחסת לזה כ"כ, זה שתכלס את תגורי בבית של המשפחה. ואם דוד שלך או אמא שלך קופצים לבקר ככה סתם, או באים לראות מה עשית בדירה ולא נראה להם, וזה הכל נשאר בתוך המשפחה - אז איפה בעצם העצמאות? למשפחה שלי יש יחידת דיור נפרדת, ואומר לך את האמת, ממש לא הייתי ששה לגור שם. כשגרים אצל ההורים, אז בסדר, זה המצב. אבל זה על הפנים לגור במקום משלך - ועדיין להרגיש באיזשהו מקום תחת פיקוח, כאילו אתה עדיין גר עם המשפחה.

למעלה