עצוב ... לי ....

• פותח הנושא btal
  • פורסם בתאריך

btal

New member
../images/Emo4.gif עצוב ... לי ....

בוקר טוב לכולכן ובוקר קצת פחות טוב בשבילי- הבעלול המקסים שלי נסע אתמול בלילה לאיטליה בענייני עבודה. תשאלו לכמה זמן? לחודש !!!!!!! כן כן חודש מלא ואני מתחילה לספור את השבועות, את הימים. אין ספק שמבחינות מסויימות קצת חופש זה טוב אבל חודש שלם הורס לנו את כל התוכניות ולכן בלית ברירה אני יוצאת ממירוץ חודש מאי ..... בהצלחה לכולכן ויום טוב !!!!!!!!!!!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
קשה... הריחוק מהאהוב

על ההפסקה היזומה אולי אפשר להתגבר עוד בקלות יחסית, כי זה יכול לעשות רק טוב להתרחק קצת מהמתח הזה. האם אין מצב של לקחת סופשבוע ארוך (ולהתפלל שלא יהיו עוד שביתות) וליסוע לבקר אותו שם? ואם לא, ואם תרצי אנחנו תמיד כאן להיות לך קצת כתף.

m i c h a l y

New member
אויש מתוקה../images/Emo140.gif

בעלי במילואים החודש ואני בדיוק יודעת איך את מרגישה.... אצלי הדיכאון
החל לפני שבוע, ואני ממש מקווה שהחלק הקשה מאחוריי... בעידן הפלאלפונים זה קצת יותר קל, לא?! אז יחד איתך גם אני פורשת ממרוץ מאי, ואולי זה לטובה (כמו שאמרה פונגי...) המשיכי לכתוב כאן כדי לפרוק קצת מהגעגוע, מיכל.

btal

New member
שתינו באותה הסירה ../images/Emo93.gif

אומרים שצרת רבים היא חצי נחמה ואני באמת באמת מקווה שאצל שתינו החודש הזה יעבור מהר כי קשה מאד בלעדיהם - אין מה לעשות לא סתם אומרים שהם החצי השני שלנו - תתאזרי בסבלנות והמון המון תודה על התמיכה - דרך אגב שנחזור למירוץ לפחות זה יהיה בשיא המרץ.... בינתיים קבלי
גדול

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פוקית27

New member
שולחת לך../images/Emo24.gifים ואנרגיות טובות,

גם לי היו חודשים שפספסתי מסיבות כאלה,מכירה את הבעסה אבל גם זה עובר.

למעלה