סתם משהו שעלה לי בראש

../images/Emo4.gif סתם משהו שעלה לי בראש ../images/Emo4.gif

על רקע השיר Where the Colors Don´t Go של Sam Phillips (שהתנגן לו בפרק הראשון של העונה הראשונה) אני שואלת: "האם סטארס הולו קיימת במציאות
"
אי שם בקונטיקט
או במקום אחר
והנה כמה השערות:
- שאלה: איפה התוכנית מצולמת
תשובה: בנות גילמור מצולמת בבורבנק (
), CA בסטודיו (אולפן) של WB. אבל רגע, עכשיו אני רוצה להגיד משהו (זה היה ציטוט).. גם לחיי האהבה מצולמת באולפן (שימו לב לתודות, וואי, כמה..). אבל כשהם רוצים לצלם ת´בית (בשביל להראות איפה מצלמים מי ומה) הם מצלמים בניין אמיתי
(אני גרתי בראשון לציון, אני מזהה את הבית של גלית ויונתן, שם מעל הגן שעשועים) ועם גידי ורונה, הם מצלמים במקום אמיתי
- כשאבא שלי היה בקונטיקט הוא היה במקום שמאוד דומה לסטארס הולו, האם זאת באמת סטארס הולו
(הלוואי שכן)
- אפילו אם זה האולפן של WB עדין אי אפשר לבנות בתוך אולפן טאון (מושבה, סטארס הולו) כל-כך גדולה (יחסית לאולפן)
למשל בקטע עם הרמזור, כשהן נוסעות במכונית. זה לא יכול להיות אולפן. הבית של לורליי ורורי וכולם זה בטוח. אבל הבית קפה, אמיתי.
- אז, האם סטארס הולו קיימת באמת
רק עם שם אחר (נו באמת, מה זה חלל כוכבים/חור כוכבים/מה שזה לא יהיה)
זה הכל. *ממשיכה לחשוב על כל העניין הזה..*

ועוד משהו..

(הפעם על הרקע של השיר On A Night Like This של Kylie Minogue..) אתם יודעים שמצאתי את סטארס הולו
פה בישראל
זאת תל מונד החביבה. מקום סטארס הולווי חמוד..

roooonnie

New member
אני מכירה

מיני סטארס הולו....אני די גרה בה- לא משנה. בכל אופן, סטארס הולו ממוקמת באולפן, וזה די הגיוני כשמתחשבים בעובדה שקיימים אולפני ענק שבהם ממוקמות ערים כמו ניו-יורק או ג´ונגלים כמו בפארק היורה.....
רוני

אבל זה פשוט לא הגיוני..

את יודעת כמה זה קשה לבנות עיר
מילא פארק היורה הם לוקחים ת´ג´ונגל (של הבחוץ) ואחר כך נכנסים לאולפן.. אבל זה לא הגיוני שהכל קורא בתוך אולפן קטנטן..

roooonnie

New member
אז זהו....

שזה לא קטן! יש את האולפנים של כל חברות הסרטים שמורכבים מסטים קבועים וענקיים (ניקח שוב את הדוגמה של ניו-יורק) ומסטים מתחלפים- כולם בטח שלא קטנקנים. אותו דבר גם בסדרות. בחברים למשל, יש להם כמה סטים קבועים (הדירה של מוניקה+צ´נדלר, ג´ואי+רייצ´ל, סנטרל פרק, הרחוב) וכמה סטים שמחליפים את התפאורה בהם לפי הצורך (מסעדות, משרדים וכו´)
רוני

Gilmore Fan

New member
זה לא כמו בחברים...

בחברים האולפן סגור. זאת אומרת- ממש אולפן. כמו בטוק-שואו. מישהו פעם ראה איך נראה אולפן של רק בישראל, נגיד? או של אחד מהשעשועונים. ככה זה נראה בחברים- מלא מקום לקהל. הדירה לא אמיתית בכלל- יש לה כאילו חתך באמצע, מול הסלון של מוניקה. בגילמור זה לגמרי אחרת. הסט עצמו הוא לא מבנה סגור- זה מקום אמיתי, אבל הוא שייך לאולפנים. ה"עיירה" היא הסט. וגם הבית שלהן אמיתי. יודעים את זה כי הם מצלמים וכל מיני זויות ולא רק מזוית אחת כמו בכל מיני סיטקומים.

נכון, את צודקת.

אבל הבית של לור ורור לא אמיתי, כאילו, בנו אותו בצורה שיוכלו לצלם הנה אני אתן תמונה כדוגמא

Gilmore Fan

New member
../images/Emo10.gif אני חיה בשקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo93.gif

לא נורא, אני אחיה...

shirakl

New member
תראי

ברור שהם מצלמים במקום כלשהו. ברור שבית הקפה הוא בית קפה אמיתי ושהכביש הוא אמיתי והרחוב אמיתי וכו´... העניין הוא שזה לא חייב להיות מקום כלשהו שנראה כמו סטארס הולו, והוא לא חייב להיות בקאנטקט. זה יכול להיות סתם בית קפה ורחובות וכבישים שנמצאים ליד אולפן הצילומים... אבל לכי תדעי...

Dawson girl

New member
לא רק...

ב"דוסון" מצלמים את החדרים והפנים של הבתים באולפן מעוצב. גם אני חשבתי שזה אמיתי והתאכזבתי כשגיליתי שלא... אגב- אהבתי ת´קטע עם החתימה. איך הצלחת לעבוד על כולנו... צ´או

אבל.. אבל.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo68.gif

זה כ"כ אמיתי... וגדול
עד שלא תמצאו לי הוכחה.. אני בטענה שזה מקום אמיתי...

shira245

New member
לא כתוב אתר הרשמי שלהם?

חוצמזה,תמיד אפשר לבקש מגיא פינס שיעשה ספיישל בנות גילמור לא???. איזה מדהים היה שהוא עשה על דוסון..... הראו את העיירה ואת האולפנים...... אולי ככה זה גם בבנות גילמור....... חלק מצולם בעיירה, חלק מצולם באולפן... ולדוסון גירל-תודה... זה לא אמור לעבוד על אנשים.....סתם רעיון... והחתימה שלי עכשיו לא קשורה לרד הוט צילי פפרז. זה פשוט מה שספיר אמרה על אבנר בלחיי האהבה...

קליפס

New member
אני אולי לא מבינה,

אבל היית פעם באולפנים של ABC וכאלה ? אלה שטחים ענקיים!!!!!!!!!!!!!!! הייתי פעם בסיור באיזשהו אולפן בלוס אנג´לס, את בטח יודעת איזה (אני לא זוכרת ..), וזאת הייתה ממש עיר בסדר גודל של כמעט אילת (אילת לא כזאת גדולה) !!! אני בטוחה שיש כמה קירות קרטון לדוגמה בבית של לורליי ורורי שמזיזים כצריך, ודווקא זה כן תמיד מצולם מאותן זוויות, לדוגמה המטבח - ראיתם אי פעם מה יש מימין לדלת ? אני מתכוונת, תדמיינו שאתם עומדים עם הגב לחלון - מה אתם רואים ? בדיוק ! אתם לא יודעים כי אף פעם לא הראו את הצד הזה. או הכניסה לבית הקפה - אף פעם לא ראיתם את הכניסה מהזווית של לוק, ז"א אף פעם לא ראיתם מה היה קורה אם הייתם עומדים עם הגב לדלפק. אני מניחה שהבית קפה בסופו של דבר אמיתי, אני לא מזלזלת בקיומם של קירות מסוימים, אבל אני די בטוחה שהקירות הצדדיים (אלה שהם לא הכניסה ולא הדלפק) עשויים מקרטון. והקטע עם הרמזור דווקא כן יכול להיות אולפן, יש שם המון רמזורים באולפנים - וכל האולפנים הרבה יותר מתוחכמים ממה שניראה לנו. בלחיי האהבה זה בטח אחרת, כי עדיין ישראל ואין לנו פה אולפנים כמו באמריקה, עם כל הכבוד
. הבית של אמילי וריצ´ארד (ככה קוראים לו ? אני גרועה בשמות ..) - אין מה לדבר !!!! שני שליש מתוכו לא אמיתי !!! רק הקיר עם המדרגות (תמיד תהיתי, למשל בנשואים פלוס- לאן המדרגות מובילות ?!) ואולי עוד אחד שניים, אני חושבת שהדלת סתם תקועה שם והקיר לא אמיתי. אבל מה אני יודעת
ד"א סדרה שתמיד עניינה אותי מהבחינה הזאת היא צער גידול בנות, הרי אנחנו מכירים את הפרוזדור של הקומה השניה, ואת המדרגות המאוד משונות. טוב די, לא יודעת ..

Gilmore Fan

New member
הדיינר של לוק

לא מצולם רק מהזוויות שאמרת הראו כמה פעמים אותם עומדים מאחורי הדלפק.

shira245

New member
נכון..אבל יכול להיות באמת

שמצלמים באולפנים......כי זה מסובך לצלם בעיירה קטנה.. בדוסון למשל כל השחקנים צריכים לגור שם. לא כתוב באתר הרשמי..???

למעלה