...סתם מעניין

../images/Emo4.gif...סתם מעניין

חבר'ה...אנג'לינה לא בגדה בבראד עם מישהי והם נפרדו או שהיא הייתה עם המישהי הזאת לפני שהייתה עם בראד?! ..ככה שמעתי אני רוצה לאמת את הדברים אולי מישהו מפה ידע...סתם עניין אותי...וד"א מישהו מכאן פגש את אנג'לינה??..אם כן אשמח לשמוע פרטים...

Im The Sun

New member
בעעע../images/Emo42.gif

אנג'י לא בגדה. השימוזו הזאת באה בטענה שהיא ואנג'לינה לא נפרדו מעולם וזה היה נשמע כאילו היא רוצה את אנג'לינה אבל היחסים בינהם כרגע אפלטונים לחלוטין ככל ששימוזו אמרה באיזה תוכנית שאני לא זוכר את שמה. ואם כבר מישהו בגד במישהו אז זה בראד בג'ניפר כדי להיות עם אנג'לינה, למרות שהם יכחישו
אני פגשתי את אנג'לינה המון פעמים בחלומות

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifשימוזו ../images/Emo6.gif זה נשמע כמו קללה

ביפנית

../images/Emo6.gif

חחחחח...וואלה?!..תודה על האינפורמציה ... אני מקווה לפגוש אותה בעתיד תמיד עניין אותי איך נראים הכוכבים פנים מול פנים, ולא בתמונות ובטלוויזיה... כמובן שראיתי כוכבים מישראל פנים מול פנים ויש שוני במציאות, בלי האיפור והכל..ודווקא ראיתי תמונות של אנג'לינה בלי איפור והיא עדיין מהממת.. טוב אולי היא פוטוגנית וגם פצצה?!..

מצטרפת למה שראם אמר../images/Emo45.gif

היא היתה עם אנג'לינה במשך תקופה אבל הרבה לפני בראד ועכשיו היחסים ביניהן הם של חברות טובה או משהו כנראה והשימיצו

נצל"ש- התינוק הבראנג'ליני

מישהו כאן ממש מומחה לפוטושופ
חחח האף של בראד עם הקצה של אנג'לינה

Im The Sun

New member
נצל"ש אתמול הראו את אנג'י../images/Emo42.gif

ב-VH1 בתוכנית על מפורסמים שמחליפים מלא בני זוג
והראו את השימוזו הזאת בעע עליה, הקטע המצחיק שהראו אותה אשכרה בתצוגת אופנה
עד אתמול חשבתי שזה בצחוק כל הקטע של הדוגמנות ושימוזו, אבל היא אשכרה הלכה על מסלול הכונפה

ועוד שהיא בלי איפור, בכלל אי אפשר

להאמין שהיא דוגמנית, או הייתה לפחות.. ווטאבר... חחח..מחליפה מלא בני זוג..נו, מה הם רוצים? לא מבזבזת שום שנייה בחיים, יודעת לחיות זאתי...ווא ווא, ועוד אילו חיים

למעלה