נשקלתי ו...

../images/Emo4.gif נשקלתי ו...

ירדתי חצי קילו בלבד. 10 ימים ראשונים של דיאטה, חמישה מוקפדים וחמישה מחופפים ולמרות כל זאת קיוויתי, רציתי, אולי לא באופן רציונלי, לרדת קילו שלם, חשבתי שזה יתן לי מוטיבציה להמשיך. לא נורא, עוד שבוע לשקילה הבאה, אם אתן יותר מעצמי ארד קילו שלם, אני יודעת את זה, נתתי 50%, אתן 100% ונראה מה יהיה. אז עכשיו לא עוד 98.200 ק"ג אלא 97.700, לא נשמע מעודד האמת, בקצב הזה אחזור לטיפולים בעוד שנתיים. אז אני מנסה להגביר אותו. אני מקווה לטוב.

jesie12

New member
מתוקה

גם ריצת מרתון מתחילה בצעד הראשון יפה לך הירידה

זומבפו

New member
ירידה יפה מאוד

אני מוכנה לרדת חצי קילו בשבוע באופן קבוע . כמו שכתבת בעצמך, 5 ימים בחפיף, ו 5 ימים מוקפדים יותר = אם ירדת חצי קילו זה יפה מאוד ! בהצלחה בשבוע הקרוב .

נוגלי

New member
זו ירידה טובה מאד

אם חיפפת 5 ימים זה בעצם דיאטה רק חמישה ימים, חצי קילו ב5 ימים זה יפה מאד

אור685

New member
גם לדעתי- כל הכבוד!!! ואם היו

אומרים לך שלא ירדת כלום?.... עדיף חצי קילו,לא? רק התמדה!

גמני הייתי חותמת על חצי קילו!!

זה תהליך וכל עוד יש ירידה הכיוון שלו נכון! תמשיכי בסגנון 5 הימים המוקפדים ויהיה בסדר

../images/Emo9.gifתודה, תודה , תודה

בחיי שלא תאמינו כמה התעודדתי, וואלה, ירדתי חצי קילו ואני ממש רואה את כדבר חיובי. אמנם קראתי את העידודים רק עכשיו ועד עכשיו אכלתי גרוע מאוד, אבל נתתן לי מוטיבציה , יש עוד חצי יום לפני ועוד שישה ימים עד לשקילה הבאה. ממש תודה, גרמתן לי להרגיש טוב עם עצמי למרות החיפופים. שוב תודה, ואני בטוחה שבשבוע הבא אשא בשורה טובה יותר.

ליאת 0212

New member
אני בשבת סוגרת חודש דיאטה

ועד היום ירדתי חצי קילו בלבד, אבל ירדתי גם בהיקפים בגלל ההליכה
נכון שזה קצת מבאס, אבל היי, תמשיכי בדרך שלך!! עדיף לרדת כמו שירדת, בצורה איטית, מאשר להלחיץ את עצמך ואז להישבר כי לא עמדת בציפיות שלך מעצמך. מצברוח טוב ומיד

לילית462

New member
../images/Emo124.gifליאת, כנסי רגע

בלי להסיט את הידון יותר מידי, שלא תחשבי שאני לא שמתי לב למה שכתבת, חודש !!! אני מורידה את הכובע, ורק שתדעי לך שזה הולך ונהיה יותר ויותר קל. כל הכבוד
רואים שאת אלופה

ליאת 0212

New member
יאאאא איזה מקסימה את../images/Emo25.gif

עשית לי את היום!!!! ואת צודקת, זה הולך ונהיה קל חמסה טפו

גאיה0

New member
כל הכבוד

5 ימים חיפפת ו5 ימים שמרת עם זאת ירדת חצי קילו, זה אחלה קצב ירידה זאת עדיין ירידה, וכל גרם מבורך

לילית462

New member
בואי נראה, אולי אפשר להגיד את זה כך :

נשקלתי ולא תאמינו, אחרי עשרה ימים, ירדתי חצי קילו !!!!!!!!!!!!!!! איזה כייף, סוף סוף ירידה, ועוד יפה כל כך, בהתחשב בכך שחצי מהזמן די חיפפתי, אני המאושרת שבאדם. חצי קילו !!! אפילו שאולי יש כאלו שחושבות שחצי קילו זה לא כזה להיט (ואני יודעת שאתן כאן, ועושות פרצוף יודע כל) בעיני חצי קילו זה אושר גדול, סוף סוף המחוג מתחיל לזוז למטה. מי היה מאמין שחצי קילו, רק חצי קילו יתן לי כל כך הרבה מוטיבציה, עכשיו אני יוצאת להליכה של שעה, רק בשביל הניצחון, ואני ממשיכה במלוא המרץ לשמור על התזונה ולהתעמל. תוך כמה חודשים אני בטיפולי פוריות, איזה כייף יהיה לעלות משקל של תינוק / הריון !!! נו, מה את אומרת נושאת הבשורה, הניסוח הזה לא יותר מתיאם לך ? כי לדעתי הוא הרבה יותר מציאותי

למעלה