נסיעה לחו"ל

קויקט

New member
../images/Emo4.gifנסיעה לחו"ל

שלום לכל מי שיכול לתת לי עצה טובה אני מתכננת טיול לחו"ל בעוד כ-3 חודשים ,לתקופה של 8 חודשים למזרח אני מחזיקה בבעלותי כלב מקסים ומפונק שקשור אלי ואל חבר שלי בצורה מדהימה (הוא לא יכול להרדם בלילה בלי שהוא מתחפר במיטה איתנו...)ואנחנו מגדלים אותו כאילו היה ילד קטן.שאלתי היא מה לעשות עכשיו לרגל הנסיעה כשבמשפחה לא יכולים לגדל אותו..(שאלנו את כולם)והאופציה היחידה שנשארה זה פנסיון ביתי ,לתקופה של 8 חודשים(שכבר מצאנו אחד) האם זה לא בריא לכלב ? האם הוא יכעס כשנחזור ?הוא יכול למות מצער? אני ממש בדיכאון ממש צריכה עצה . הייתי לוקחת אותו איתנו אבל אני יודעת שזה לא הגיוני! אני אשמח לקבל תשובות

lilithmm

New member
הכלב יהיה בסדר גמור

אם הוא נמצא בסביבה ביתית, בתוך בית ומקבל יחס טוב, לא יגרם לו שום נזק. אתם יכולים לנסוע בלב שקט.

dana levi

New member
עצה חשובה מאוד

את יכולה לקחת אותו איתכם זה יעשה לו טוב זה ייתן לו הרגשה שאתם אוהבים אותו מאוד ולא יכולים להיפרד ממנו. כמה שזה נשמע מוזר, כלבים מבינים אותנו לפי מה שאנחנו עושים, כמו שכשזורקים כלב החוצה ונוטשים אותו הוא חושב שהוא עשה משהו רע. וגם אם משאירים אותו בפנסיון הוא לא מבין למה אתם הולכים ככה זמן כל כך ארוך ואת צריכה להיות מודאגת כי אם הוא יהיה במשבר והוא לא יבין מה הוא עשה רע, הוא עלול למות מצער. ואם הוא באמת נאמן לכם הוא לא יפריע לכם בחופשה שלכם ואם אתם גרים שם לאורך זמן הוא פשוט יגור איתכם כמו שהוא גר איתכם בישראל. קחו אותו איתכם אם אתם באמת אוהבים אותו, ואם לא תיקחו אותו, זה ייתן לו הרגשה שאתם לא אוהבים אותו. תשמעו לעצה שלי, כי אתם יכולים לחזור לארץ ולגלות שהוא מת מעצב או שהוא ברח מהפנסיון, חבל עליו. כלבים הם יצורים חמודים ומגיע להם לחיות. מקווה שתקשיבו לי, דנה לוי.

למעלה