מתלבטת!!!!

אפרתiש

New member
../images/Emo4.gifמתלבטת!!!!

או שאני בקטע המשברי או שאני סגורה מידי. מים אני לא יכולה לשתות רצוף ועד שבוע שעבר כן יכולתי ועובר לי רק מעדנים או דברים רכים רכים וירקות בכלל לא שכחתי מזה גם מבושלים לא. ואני כבר חודש כמעט עם הסגירה ואני לא יודעת אם לפתוח אותה טיפה או להשאר ככה כי אני מרזה לאט ויפה. מה אתם ממליצות?? תודה מראש

אז לא הבנתי. ממתי את לא מצליחה לאכול כלום

חוץ ממעדנים וכאלה? אני מבינה שזה לא כל החודש. על פניו זה נשמע שכדאי לפתוח טיפה- לא טוב שלא תצליחי לאכול אוכל מבושל. חבל על הבריאות שלך

ronitdanino

New member
תלמדי מנסיונם של אחרים .....

אני אחרי ניתוח טבעת ב- 12/2008 כלומר לפני שנתיים וחצי, ירידה של 30 ק"ג. בהתחלה ירדתי מצויין, עד שהגעתי לסגירות גבוהות, חייתי משתייה בלבד,מרקים, מעדנים, היה לי סבבה ירדתי מצויין, את כל המשקל 30 ק"ג הורדתי בשנה הראשונה היה מצויין..... עד שהתייאשתי, ורציתי לאכול, פתחתי קצת אכלתי קצת קצת קצת מאז העלתי כבר 8 ק"ג, אני כמעט ולא אוכלת, כל כמה שבועות סוגרת לא מצליחה לשתות, פותחת קצת, כל מה שנכנס לי לקיבה אני מתפוצצת מכאבי בטן כל הבדיקות יוצאות בסדר, אבל בכל זאת כל מה שנכנס לי לבטן גורם לי לכאבי בטן התפריט היומי שלי הוא : בבוקר : 2 נס קפה בעשר: יוגורט ביו בצהריים: סלט מעגבניה 1/2 קוטג' כף שמן זית, גם זה לא תמיד נכנס אחה"צ: נס קפה עם עוגיה + מעדן ארוחת ערב: 2 כפות אורז או פירה עם קציצה או שניצל קטן קטן שותה המון מיים זה לא תשונה נורמלית, ומזה אני משמינה. חילוף החומרים נהרס אין ספק

אופירA

New member
מנהל
אני אוהבת מאוד לעבור ברמזור אדום בכביש סואן

עד כה הכל בסדר, לא נפצעתי בשום תאונת דרכים. אבל זה נראה לי מסוכן. מה את ממליצה לי לעשות? כל כך הרבה אנשים כתבו פה על דלקות בוושט בגלל טבעת סגורה מידי. כל כך חבל. כבר הודענו ופרסמנו פה אין ספור פעמים, שאסור מצב שבו מים לא עוברים ברצף. מסוכן, מסוכן, מסוכן. טבעת נעולה מסוכנת מידי. טפשי מאוד להימנע מאכילת ירקות, כאשר רוצים לרדת במשקל, כי ירקות (גם מבושלים) מכילים ויטמינים ובריאים והם הכי דלי קלוריות (יותר מכל המאכלים הרכים רכים), ולכן מרזים איתם יותר מהר ויותר טוב. חוץ מזה, כמו שכבר כתבנו פה אינספור פעמים, בשביל לרזות צריך לאכול (ובוודאי שצריך לאכול ירקות), ולא לצום, כי בלי אכילת אוכל עם ערכים תזונתיים הורסים את חילוף החומרים. בדרך כלל - באופן בלתי הפיך!!! כמה חבל, כל כך חבל... לקלקל לעצמך את ההרזיה לטווח הארוך, זה לירות לעצמך ברגל. כל כך חבל.

למעלה