מתייסרת

fun maker

New member
זו רק מריבת אוהבים

בציפיה למייק אפ סקס. דידי, התגובה שלי לא הייתה אישית לענינך. זה היה דיון פנימי, ביני לבין עצמי, לארגן את המחשבות שלי. בדיוק כמו הסיפורים שלי, שלמרות הסקס שבהם, אף אחד הוא לא באמת על סקס. אני מגיע מכיוון אחר לגמרי, של לבדוק גבולות, לשאול שאלות ולפעמים אפילו להגיע לתשובות (ואם אפשר דרך סקס אז למה לא?), עבורי. לעשות קצת סדר בראש. כמו שציינתי קודם, אין לי אחות, אבל מאוד מסקרנת אותי הדינמיקה בין אחים ואחיות. כאחד שאין לו שום ספק באשר לאהבתו לנשים, הרי שאין ולא היתה לי לעולם משיכה כלשהי אל גברים בכלל ואחי בפרט. וגם לגבי האמא קצת קשה לי להעיד. היא נפתרה כשהייתי רק ילד קטן, עוד לפני הגיל שמתחילים באמת 'לפתוח עינים'. מעט זכרונותי ממנה, הפכו לסיפור, כאן לפני מספר שבועות. כל ההקדמה הזו, רק לנסות להגיד שאני לא יכול להתימר לנסות ליעץ לך (אבל היה חשוב לי להביע את דעתי בנושא הכללי, כאן בפורום). כל מקרה הוא כל כך שונה, כל אדם הוא כל כך שונה. הדינמיקה הפנימית, בינך לאחותך, זה משהו שרק את מכירה. כל כך הרבה נעלמים הופכים לעתים את המשואה לבלתי פתירה מבחוץ, אבל לך יש הרבה יותר מידע משלנו כאן. אני חושב שאני כן מבין את הקושי שלך. וכל מה שאני יכול להגיד לך, זה שאני באמת מקווה שתוכלי להגיע למשהו, שיוציא מתוכך את הסערה הגדולה הזו. תחזיקי חזק. יאללה, אני תכף עובר את המכסה החודשית שלי כאן בפורום
רק טוב.

לא דיברתי על נקרופיליה

דיברתי באופן כללי על חוסר ההזדהות עם מועקה של מישהי שמצאה עצמה נמשכת לאחותה, ועל נסיון חסר טעם להסביר באופן רציונאלי מדוע יחסי אח אחות אינם רעים. בחורה (ודידי - ברשותך תקני אותי אם אני טועה) דיברה כאן על ייסוריה ולא ביקשה מאף אחד שייתן לה צידוק ל"עשיית מעשה" באחותה. אבל נמאס לי לטחון את הנושא עד דק - יעשה פלוני מה שיעשה, ומי שרוצה להזדיין עם חיות או אחד מבני משפחתו - שיזדיין. זהו. הנושא כבד עליי מדי.

מ ת ענגת

New member
בתוך המשפחה...

קודמכל, פנטזיה זה כייף... סבבה... ללחוש אותה באוזני אהובי, או שהוא ילחש לי כמה הוא מתגרה מאמא, או כמה היא מתגרה מהאח, אבל לממש??? לא. כשהורה וילד מממשים פנטזיה כזו, לעולם ההורה יהיה זה שאחראי לכך שלא עצר בזמן, אחראי לכך שעבר את הגבול הכי אדום שיש, וניצל את כוחו של מבוגר סמכותי - כי לא משנה בן כמה הילד, הוא תמיד הילד שלך, ותמיד את האמא שלו ויש לך כח עליו שהוא עצום ואדיר... ואת ניצלת אותו... ואת הכח הזה צריך לנצל כדי לעצור את מבטי התשוקה כשהם עוד קטנים ורכים בשנים, וכדי להפוך את החיבוק המעריץ של בן ה 10 לבדיוק מה שהוא, ולתת לילד לגלות את התשוקה בשדות הנכונים: שם, בחוץ, מחוץ לחיק החמים אך המסוכן, של אמא... כשזה אח ואחות, זה טיפה יותר מורכב, וקשה יותר למצוא נימוקים למה בעצם לא... שניהם צעירים, בדרכלל קטינים, או אחד מהם, גם כשאחד מהם גדול יותר בשנים, וגם אם זה בהסכמה ובלי שום כפיה חס וחלילה - גם ככה זה מסובך מספיק, כמו ביחסים אינטימיים בין הורה לילד, זה משאיר את התשוקה בתוך התא המשפחתי הקרוב במקום שהיא תמומש מחוץ לו... אבל הפנטזיה... יש בה עוצמה כשאני קוראת את הסיפורים האלו... זה נוגע עמוק-עמוק... אבל לממש מרגיש לי מהבטן שזו יכולה להיות בכיה לדורות... לפנטז-בסבבה... לממש-אל תנסו את זה בבית...

מלטפת

New member
היי, ימה מקסימה. אני בדעתך, להשלכה

על האחות. אין לי ספק שאין היא נמשכת לאחות, אלא פשוט מבולבלת מהיצרים שעלו בה באופן כללי. ובעיקר מבוהלת. כל החשיבה על האחות היא מעין בחינה עצמית, והפחדה עצמית, לשוא. אבל זה אופייני לאנשים מסויימים, בעיקר חרדתיים. זה מרגיש כמו להסתכלת למציאות בעיניים, אבל בתכל'ס זו נטייה עצמית להפחיד את עצמך. כך עושים חרדתיים לעצמם. בקיצור- אין פה שום משיכה. אל תדאגי! המצב מוכר!

למעלה