מחפשת בנרות תמונה של בלה (בלה של פינוקיו) עבור ילדה עקשנית מישהו???????? בגוגל לא מצאתי תודה מראש
ט טלולה1 New member 14/3/04 #1 ../images/Emo4.gifמחפשת בנרות תמונה של בלה (בלה של פינוקיו) עבור ילדה עקשנית מישהו???????? בגוגל לא מצאתי תודה מראש
../images/Emo4.gifמחפשת בנרות תמונה של בלה (בלה של פינוקיו) עבור ילדה עקשנית מישהו???????? בגוגל לא מצאתי תודה מראש
U ull New member 14/3/04 #5 אם... תחפשי בגוגל תמונות בשם "פינוקיו", תיהיי לך שם רק תמונה אחת של פינוקיו ביחד עם בלה.........
ט טלולה1 New member 15/3/04 #8 תודה לכולם../images/Emo140.gif אבל... בפורום אחר מצאו לי בלה לבנה!!!!!!!!! אז איזה בלה היא הבלה הנכונה???
תודה לכולם../images/Emo140.gif אבל... בפורום אחר מצאו לי בלה לבנה!!!!!!!!! אז איזה בלה היא הבלה הנכונה???
D Death of Balance New member 15/3/04 #9 יהה נראה לי שהלבנה באמת... ../images/Emo121.gif אופס אבל זה מה שזה מצא לי.... ביחד עם תמונות של בדיווק אותו פינוקיו.. אז לא יודעת.... ניסיתי בכל אופן..
יהה נראה לי שהלבנה באמת... ../images/Emo121.gif אופס אבל זה מה שזה מצא לי.... ביחד עם תמונות של בדיווק אותו פינוקיו.. אז לא יודעת.... ניסיתי בכל אופן..
ט טלולה1 New member 15/3/04 #10 ../images/Emo45.gifהעיקר הכוונה../images/Emo140.gif ואולי היו עוד גירסאות של פינוקיו תודה