מחזור והריון

בקיבק

New member
../images/Emo4.gifמחזור והריון

שלום, האם ייתכן שקיבלתי מחזור ובכל זאת אני בהריון. אני במחזור כבר 3 ימים והזרימה נראית כרגיל, אבל החזה גדל יש לי בחילות, היו גם בחילות לפני המחזור וכך גם עייפות. תודה

זוג חדש

New member
עד כמה שידוע לי כן

יתכן שיש דימום לא חזק שאנחנו מפרשות כמחזור אבל.... זה לא. אם עוד לא עשית בדיקת דם זה הזמן. ואם עשית, אולי כדאי ללכת לרופא שתהיי שקטה ובטוחה בכל אופן-בהצלחה והכי חשוב - תעדכני

בקיבק

New member
שאלה?../images/Emo163.gif

לפני שלושה חודשים עברתי גרידה מכיוון שלא היה דופק, האם זה מקטין את הסיכויים שלי להרות? אחרי כמה זמן שמנסים ולא מצליחים, זה סימן שצריך להתייעץ במומחה. תודה:)

טאיה1

New member
חס וחלילה

גרידה שמבוצעת במקצועיות לא פוגעת בסיכויים להרות. לגבי ההתייעצות עם מומחה - תלוי בת כמה את וכמה את לחוצה. אני הייתי עושה את הבדיקות הקלות (הורמונים, זרע וכד') אם לא הייתי מצליחה תוך 4-6 חודשים, אבל זה סתם בגלל שאני לחוצה (ובת 30). מצד שני, אם כבר נכנסת להריון, אז כנראה שלך יש ביוץ ולבעלך זרע תקין, לא?

בקיבק

New member
תודה על ההרגעה....

אני בת 28, וההריון היה לא מכוון אבל אחריו החלטנו שאולי הגיע הזמן.

פּוֹנְג

New member
שרשרי אותה../images/Emo79.gif במנגינת בלבלי אותו

על מנת שלא יגמרו לנו הדפים מהר, בבקשה לשרשר הודעות אחת לשנייה. לשרשר הודעות שהן באותם נושאים או הודעות של אותה כותבת. תודה. הבחילות והעייפות יכולים לנבוע גם מהלחץ בו את נמצאת בגלל הרצון להכנס להריון. אבל היו דברים מעולם. אז אם הבחילות ימשכו, אולי שווה לעשות בדיקה לגילוי הריון. אשמח מאד אם אפשר יהיה להוסיף (למאמר בו מרוכזים כל הסימנים) את המחזור שלך לסימנים שיש לפני ההריון.

למעלה