מה קורה פה ???

mkbl

New member
../images/Emo4.gif מה קורה פה ???

אהלן, בתור אחת שבאמת אוהבת להאזין לשירים של גלעד, נכנסתי כדי לקרוא מה כותבים עליו בפורום. לראות אולי גם הוא כותב משהו.. הופתעתי.. לרעה.. אני חושבת.. אין שום תוכן.. שום דבר מהותי.. שום דבר עם תוכן ששייך לגלעד.. ממש חבל.. ובנתיים שימשיך המוכשר המקסים הזה להנעים את אזננו. תודה על ההקשבה, מיקי

קודם כל ברוכה הבאה.. ../images/Emo13.gif

דבר שני, באמת חבל שאת רואה ככה את הדברים, אני מאמינה שלא חיפשת בדפים שמאחורה, אחרת היית רואה שזה בדיוק ההפך ממה שאת אומרת.. שיר.

הבזק

New member
הנה מה שקורה פה... ../images/Emo20.gif

מיקי, קודם כל ברוכה הבאה לפורום, אני גיא ואני מנהל האתר של גלעד. לעדכנך, גלעד יתארח בפורום בימים הקרובים (יפורסם בהמשך) כמו שהיה חודש שעבר. לגבי תוכן ששייך לגלעד-אשמח להסבר מה הכוונה ולסיום, אם הבנתי נכון מהכרטיס האישי שלך אז מחר יש לך יומולדת ולכן
מזל טוב

מממממ..תראי

אין מה לעשות, לגלעד יש 10 שירים+ 3 שירים שהם לא בדיוק שלו... גם אם לבנאדם הייתה הופעה פעם ביומים אין איך למלא דפים שלמים בזה.

הי מיקי

צר לי שאת חושבת שאין פה שום דבר עם תוכן על גלעד ,כי הפורום דווקא די מלא בתוכן על גלעד, אם היית קצת מדפדפת בשאר העמודים היית רואה דיונים חוויות וכל מיני דברים שכן קשורים לגלעד . גלעד עצמו כתב פה ועוד יכתוב פה . את תמיד מוזמנת לקפוץ שוב לביקור ואולי לשנות את דעתך

mkbl

New member
../images/Emo9.gif מתנצלת מתנצלת ושוב מתנצלת..

היי שיר, מורי, הבזק, מורי ראשית, תודה על התגובות. אני מתנצלת אם פגעתי, זו לא היתה כוונתי. פשוט בדף הראשון בפורום, לא היה דבר וחצי דבר על גלעד ושיריו המדהימים וקצת תמהתי. בהמלצתכם, ניגשתי לדפים האחרים וקראתי. אז שוב מתנצלת על חוסר הרגישות ועל האימפולסיביות.. תודה על האיחולים ליומולדתי.. להשתמע, מיקי

orguy

New member
../images/Emo49.gif תשתתפי אל תעזבי..........

ברוכה הבאה מיקי.............

למעלה