מה פה קורה פה???

karoleking

New member
../images/Emo4.gifמה פה קורה פה???

כזו כתבה מסדרים לנו לסוף השבוע, ואף אחד לא מגיב? מה? כולם מנויים למעריב?

karoleking

New member
אז מה? לא יהיה דיון על הכתבה הזו?

בכל זאת, זה שלומי כאילו
דברו חופשי.... נהנתם לקרוא? לא נהנתם? יש לכם מה להגיב?

דודוUUU

New member
קרול -אנו מנויים לידיעות וחיכיתי מאתמול

כבר לכתבה אז כמובן שקראתי והיו חלקים בכתבה שמאד אהבתי. שבת שלום לכ ו ל ם גל

karoleking

New member
והיו גם שלא אהבת?

תני לי לנחש... את לא חושבת שחדרו יותר מדי לפרטיות?

מודה שלא קנית עיתון , אבל 3 עמודים + שער

נראה כמו משהו רציני , חבל שחופרים יותר מידי עם שטויות ..אבל ככה זה עיתונאים . ומי זה אוהד ? איפה התמונות שלך ? או איזה קרדיט קטן ?

karoleking

New member
נפלו בין הכסאות...

עזוב שטויות... העיקר הכתבה.
אתה בא לקיסריה? 8/10? חופשת סוכות. המופע מצולם ל-DVD. יהיה שמח!!!

עד אוקטובר אלוהים גדול../images/Emo197.gif אפשר למות פעמיים

אני בכיוון חיובי , ועוד dvd חגיגה ! .

karoleking

New member
הזמן עובר מהר.. ועוד חגים באמצע...

אני חושבת שלא כדאי לחכות יותר מדי זמן.

itamarmal

New member
איזה כתבה ואיזה יופי שלומי שלנו..

מיום שישי בבוקר שלומי קרץ לי בכותרת של ידיעות.. כמובן שמיד קניתי... קראתי את כל הכתבה.. וממש יפה.. נהניתי לקרוא עד הסוף ואת הכל.. למרות שיש קצת הגזמה בכתבה.. כאילו עד לאן הגעתם ?? אבל לפחות יש קצת חשיפה אחרי כל מה ששלומי עושה ועשה לפני.. שלומי זוכר ימים קודמים כמו שאמר בכתבה כל כך הרבה עותקים ואף לא התייחסות בעיתוונים..... שיהיה רק בהצלחההההה אמןן...

karoleking

New member
../images/Emo6.gif נכון ממש הגזמה...

מה איתך? 8.10 אתה בא? זה לא מוצ"ש, וזה גם חג, אין תירוצים!

itamarmal

New member
אינשאללה... הלוואי ואוכל לבוא..

אני סגרתי את החנות שלי ואני קצת בבלאגן... התחלתי עבודה חדשה כשכיר.. נקווה שאסתדר ואוכל לבוא הלוואייי.. אני יהיה איתך בקשר קרול...

תגובה לכתבה

אני כמו כל היתר ציפיתי לכתבה בכיליון עיניים ודבר ראשון עוד לפני הקפה של הבוקר פתחתי את המוסף וצר לי אך הדבר היחיד ששימח אותי בכתבה היו התמונות של שלומי.אמנם הוא דיבר על שנות היצירה ועל תקופת השפל אך זה לא חדש ומי שמכיר אותו יודע שהוא לא ליקק דבש והיה גם דיסק שנחל מפלה.אני אוהבת לקרא כל פרור מידע שיש על שלומי אך לפי דעתי בכתבה זו היו צריכים פחות להתמקד על חיי המין/זוגיות שלו.כתבה זו קוראים גם ילדים ומיותר לחשוף אותם למידע שכזה.בביתי למשל יש נערה מתבגרת שמעריצה את שלומי והיא במקרה ישבה להקריא את הכתבה לביתי הקטנה שעדיין לא קוראת בעצמה וכאשר היא הגיע לקטע המסויים בכתבה סגרה את העיתון במבוכה.שיהיה לנו שבע טוב בלה

karoleking

New member
יותר ישר מזה לא יכול להיות../images/Emo9.gif

גם לירין לא נתתי לקרוא את הכתבה... אמרתי לה שהלכה לי לעיבוד...
בכל זאת בת 11...

orianush

New member
בטח שנגיב....

קצת באיחור אבל בכל זאת.. קראתי את הכתבה איזה 3 פעמים מרוב ששיעמם לי בשבת הזאת.. בכלליות אחלה כתבה, ואני חושבת שזה מצויין שהוא דיבר על כל העניין של הפרסום והתקשורת כי זה כל כך נכון וכמו שכולם כאן אמרו אני גם חושבת שיש חלק שהיה מיותר במיוחד בעיתון של שבת.. זה לא כל כך מתאים אבל זאת הייתה הבחירה שלו אבל העיקר כתבת שער

למעלה