מה עושים?

maya200404

New member
../images/Emo4.gifמה עושים?

אני בת 28 שעבדה כמזכירה 3 שנים.אני מובטלת כחודש.פניתי לחברות שונות ושלחתי קורות חיים דרך המייל.קבעו לי ראיונות עבודה למשרדים בת"א,לשימחתי הרבה,לאחר תיאום איתי. אבל מה, ביישוב בו אני גרה שמתי מודעות לעבודה כמטפלת לכל שעות היום.פנו אליי כמה נשים בנושא טיפול בילדים. מה עושים?עדיף לעבוד בשחור?לאיזה כיוון כדאי לפנות? גם לא בטוח שיקבלו אותי לכל המשרות שהופנתי אליהם.מה עושים?

אורום

New member
מה ההעדפה האישית שלך?

מה נטיית הלב? שתי העבודות טובות באותה מידה- תנסי ללכת על שתיהן במקביל תלכי להתראיין למשרות בת"א ובמקביל דברי עם האמהות לילדים יכול להיות שדברים מעצמם ירדו וככה תשארי עם הצעה אחת או שתיים

maya200404

New member
אורום שלום../images/Emo39.gif

תודה על ההתייחסות.האמת שמשרת המזכירה/פקידה הרבה יותר מתאימה ונראית לי מאשר טיפול בילדים.מה שבטוח זה שאני מאוד סקפטית לגבי זה שיקבלו אותי לעבודה.אני בראיון נכנסת ללחץ בגלל זה הרבה עבודות לא חזרו אליי.מטפלת הרבה יותר קל לעשות רושם,אתה לא יושב מול מנכ"ל הי טק או משרד אחר. תודה וערב טוב מאיה

אורום

New member
לדעתי זה בדיוק להיפך

המטפלת אחראית על התינוק שזה הדבר הכי יקר וחשוב לאמא ואם יש לה ספק שהמטפלת לא טובה מכל סיבה שהיא אז ברור שהיא לא תיקח אותו למנכ"ל חברת היי טק יש יותר טווח לטעויות מאשר לאמא עם תינוק בן כמה חודשים.

maya200404

New member
../images/Emo51.gif

אולי אתה צודק אבל לשבת מול מנכ"ל הי טק נורא מלחיץ.יש גם המון פונים לעבודה ולכן צריך לעשות המון רושם טוב.להראות בטחון וכו'. אני מקווה שיצא משהו מכל העניין הזה.אתה יודע אולי איפה אפשר למצוא טיפים לראיון עבודה? תודה מכל הלב מאיה.

למעלה