למה???

sarula102

New member
../images/Emo4.gifלמה???

מה הסיפור לעשות עצומה..?? למאות אנשים בצפון אין בית אתם לא חושבים שהוא איפושהוא צודק שלא כדאי שניסע עכשיו.... אני אומרת לא לבטל אלא לדחות את הטיול.... המצב קצת רגיש אתם לא חושבים?!?!?!?

שרה נראה שלא אכפת להם מכלום

ולצערי הם חושבים שמגיע להם הכל- הם לא כל כך מבינים את המצב הבטחוני כרגע יותר מ100 חילים ואזרחים נהרגו לנו בגלל לחימה בצפון- ולצערי איבדתי גם קרוב משפחה שנפל לבנון. הטיול לאילת יכול להמתין ואישית אני מצדיע לנציב של הכיבוי שביטל להם את טיול . תראי אני לא מהכיבוי אלה מהמשטרה אבל חשוב שהחבר'ה יבינו מה הולך בצפון ולא יתנו למחשבה שהם הפסידו טיול. לפעמים אני לא קולט אזמה הם הפסידו טיול לאילת אז מה???

רון Ron

New member
טענות חסרות בסיס

איזה מצב ביטחוני בעייתי יש כרגע? צופי האש לא תרמו למאבק המלחמתי? ישבנו בצד וקיווינו לטוב? לא מגיעה לנו הפוגה לאחר מכן? יש כאן עניין עקרוני - הטיול בוטל ללא סיבה הגיונית נראית לעין.

אתם לא מתביישים

על מה ולמה עצומה הנציב החליט שלא יהיה טיול אז לא יהיה טיול זה מהשיקולים הכי טובים שיש ולפי דעתי אנחנו לא צריכים לצאת עכשיו לשום טיול אלא הכבאים או החיילים מפיקוד העורף שעזרו לנו צריכים ללכת לאיזה רגיעון איפשהו על חשבון הנציבות.. ללא בושה ואחרי מלחמה אנשים יוצאים לעשות עצומה... ואנחנו בתור צופים צריכים לעשות יוזמה וללכת לעזור בצפון בלי שהנציב יבקש או יציע

רון Ron

New member
על מה צריך להתבייש

אני צריך להתבייש על זה שיש לי דעה אחרת ואני מציג אותה בדרך לגיטימית? בהחלט לא. איזה שיקולים טובים הציג הנציב? אני מסכים איתך שהכבאים והחיילים צריכים לקבל ימי נופש על חשבון המדינה (ואם תעקוב, חלקם אכן מקבלים).

סבא 17

New member
דניס צודק..

איך אפשר לעזור בצפון אם אמרו לנו בבירור שאסור לנו להיות שם בזמן מלחמה ולהתנדב שם כי אין ביטוח....

תסביר לי אתה מה דניס צודק??!?!?!

נגמרה המלחמה אתה יכול ללכת לעזור בשיפוצים של מקומות ציבור ותאמין לי שיש מלא אנשים שעושים את זה.... אז לא לדבר שטויות

F i r e W a l l

New member
חח וואי ממש ממש נסחפת !

הצופים יכולים לעזור בשיפוצים.. נו באמתתת.. וגם אם כן.. איך זה קשור להיותנו צופי אש, אפשר לעזור בתור אזרח רגיל ללא קשר לכיבוי.

FireRescue

New member
אם אתה טועה אז אני צודק

יש אסירים (והרבה) שמקבלים כסף על בניה מחדש של הבתים. לך חפש

שומרון5

New member
רון אני איתך סתם ביטלו את הטיול

ועוד לא יכלנו לצאת לאירועי במלחמה אנחנו רוצים רק לענות לפני הגיוס או בכלל לעשות גיבוש

....

לא התכווונתי ספציפית בבניה של הבתים או שיפוצם אבל אתם יודעים אפשר ללכת לאסוף כסף או מצרכים או לא יודע אפשר מלא דברים לעשות העיקר לא לחשוב על הטיול....הוא בוטל החופש נגמר כנראה שזה לא יהיה החופש

Akrav105

New member
אבל מה הקשר לכיבוי1@?!#?!

לך תעשה את זה מעצמך לא מתאם הכיבוי... אני לא מבין מה הקשר...

שמעתם פעם על המילה תרומות!!!!!?!?!!

כמו שמד"א אוספים בפסח או כל חג שהוא אנחנו יכולים לאסוף לילדי הצפון דברים לבית הספר ,או כסף לדוגמא לשיפוץ הבתים יש מלא דברים שאפשר לא רק לחשוב על טיול

תחנה 69

New member
אוי כפירו'ש כפירושש

אתה בן אדם יחיד ומיוחד!!!! אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךך תקשיבו חבר'ה אל תתחילו לריב פה כי לא ייצא מזה כלום הטיול בוטל או נדחה מה שזה לא יהיה (אני לא מעודכנת בכלל חחח) אבל אני בטוחה שלא מקיימים את הטיול בגלל שיש סיבה ממש טובה אחרת למה שיבטלו את הטיול??? בקיצור תרגעו כל אחד עם הוויכוחים שלו כי זה לא יעזור.. אהה ושרול'ה שלי אני אוהבת אותךך!!

adama6

New member
טוב זה ניהיה רציני...

סמיילי כפיר אתם רוצים להתוודאות?!?! לשתף אותי|? אותנו?!?!

למעלה