לימוד C++

מיכאל1111

New member
../images/Emo4.gifלימוד C++

שלום לכם אנשים שאלה קטנה לי אליכם: למי יהיה יותר קל ללמוד c++ למי שלמד תכנות ב-java או למי שלמד תכנות בשפת c????? תודה

הצלוי

New member
למי שלמד את שניהם יחד../images/Emo3.gif

נראה לי שיהיה יותר קל למי שלמד תכנות ב-java, כי מבחינת סינטקס java די דומה לc, אבל בjava יש עוד דברים שיש בc++ ואין בc (כמו OOP)... אז java ינצח לדעתי...

הצלוי

New member
אני לא יודע C++../images/Emo13.gif

אבל לפי מה שאני שומע, נראה לי שC++ הוא שפת C ועוד.. (מכאן הגיע השם..) וגם ג'אווה מבוססת על C... אז _תאורטית_ נראה לי שאין הבדלים משמעותיים בין C++ לג'אווה, ולכן זה יהיה קל. אבל כל דבר לא בסיסי שיש בג'אווה בטח נראה אחרת לגמרי בC++. בקיצור, מה צריך להשלים לc++? הsyntax של כל דבר, שזה יחסית לא כזה הרבה. אם אתה יודע ג'אווה, אתה כבר יודע הרבה מאוד..

"ג'אווה מבוססת על C"???../images/Emo5.gif ../images/Emo26.gif

יש לי לחץ בחזה... רק מבחינת סינטקס... וזה לא הרבה...

Zack DA

New member
ברור ש- C

Java ו- CPP הן שפות אמנם OO (אגב Java ממש בנויה OO, בעוד CPP היא עטיפת יכולות OO-יות מעל C), אבל עדיין, הן מאוד רחוקות אחת מהשניה בהמון פרמטרים. CPP, לעומת זאת, היא ממש C עם תוספת של יכולות ו- design patterns מובנים.

Zack DA

New member
זה לא עניין של קשה,

זה עניין של ללמוד הרבה מאוד דברים טכניים שב- Java נעשים בשבילך, וזה בראש ובראשונה ניהול זכרון. חוץ מזה, אני דווקא חושב שעדיף ללמוד CPP לפני Java, אבל זה מהניסיון שלי בכל אופן. ואגב, לדעתי, צריך סיבה טובה מאוד להעדיף כתיבת פרוייקט ב- CPP על פני Java.

Zack DA

New member
design patterns זה ביטוי מוגזם.

הכוונה לפטרנים מדור אחד, כלומר דברים שמימשו בצורה סיזיפית בלי OO, כלומר, מחלקות. היום זה כבר ברור מאליו, וכשאומרים design patterns מתכוונים מהדור החדש, מבוססי OO.

אני מניח שהשאלה היא לא תאורטית...

בוא תגיד למה אתה שואל - ולאנשים יהיה יותר קל לענות לך...

למעלה