לא יפה... למה אני לא נמצאת במאמר של ההיכרות?... (אמנם אני לא כותבת פה הרבה אבל בכל זאת..)
T T LaDy New member 20/8/02 #1 ../images/Emo4.gif לא יפה... למה אני לא נמצאת במאמר של ההיכרות?... (אמנם אני לא כותבת פה הרבה אבל בכל זאת..)
../images/Emo4.gif לא יפה... למה אני לא נמצאת במאמר של ההיכרות?... (אמנם אני לא כותבת פה הרבה אבל בכל זאת..)
G ~*~gaL New member 20/8/02 #2 את יותר ממוזמנת להיות שם עשיתי שרשור, וכל מי שכתב/ה על עצמו/ה נכנס/ה לשם. תכתבי על עצמך מש´ו.. פרסמי אותו פה, או אם את רוצה.. שלחי את זה אליי במסרים או באי-מייל. איך שנוח לך. אני אהיה יותר משמחה להוסיף אותך
את יותר ממוזמנת להיות שם עשיתי שרשור, וכל מי שכתב/ה על עצמו/ה נכנס/ה לשם. תכתבי על עצמך מש´ו.. פרסמי אותו פה, או אם את רוצה.. שלחי את זה אליי במסרים או באי-מייל. איך שנוח לך. אני אהיה יותר משמחה להוסיף אותך
T T LaDy New member 20/8/02 #3 אממממ.. כתבתי כבר משהו... אבל בטעות שלחתי אותו לשרשור אחר יש לי שאלה מפגרת: איך שולחים למישהו מסר? (אני לא מבינה כל כך בדברים האלה...)
אממממ.. כתבתי כבר משהו... אבל בטעות שלחתי אותו לשרשור אחר יש לי שאלה מפגרת: איך שולחים למישהו מסר? (אני לא מבינה כל כך בדברים האלה...)