ירושלים?...

קרן ב1

New member
../images/Emo4.gif ירושלים?... ../images/Emo4.gif

אני מתחילה לפקפק ביכולתי להגיע להופעה בירושלים...
אין מצב שאני נוסעת וחוזרת אחרי ההופעה, כי אני לא אהיה במצב לנהוג כשזה ייגמר. אם זה היה קרוב יותר לבית אז מילא, אבל מירושלים עד געש בשעה כזאת אני אעשה תאונה על בטוח. ושלא תחשבו שלא בדקתי כבר את האופציה להישאר לישון בירושלים ולחזור בבוקר. ביררתי מחירים של לינה ללילה וכמעט חטפתי שבץ. רינה ואני עשינו את זה בעבר, ולא זכור לי שהמחירים היו יקרים כל כך. אמנם עברו כמה שנים, אבל בכל זאת... מישהו מכיר אכסניה זולה בירושלים???

illani

New member
יש גם ליד מוזיאון ישראל

אכסנית נוער ע"ש רבין

קרן ב1

New member
כן, הם לוקחים 250 ש"ח ללילה

וזה הרבה יותר מדי בשבילי. אני ממש לא מחפשת משהו ברמה גבוהה, אפילו חדר מעופש יספיק לי. בזמנו רינה ואני הלכנו לאיזה מקום שעד כמה שאני זוכרת לקחו בו 100 ש"ח ללילה, אבל אני לא זוכרת איך קראו למקום ואיפה זה היה.

קרן 250 ש"ח ללילה

זה לא רמה גבוהה .. חוץ מזה שלא תמצאי יותר זול בירושלים. אז תוותרי על ההופעה לדעתי עד ירושלים זה מוגזם לנסוע..לא קרה כלום אז הופעה אחת פיספסת..

illani

New member
לא מאמינה ../images/Emo67.gif

שדווקא את אומרת את זה. הכרתי אותך רק מההופעה שהיתה בבית לסין וממה שהבנתי את, וקרן ורינה ושירן ועוד כמה - אתם מאלו שהולכים אחרי יודה כמעט לכל הופעה. אז לירושלים קשה להגיע ? יותר קשה מאשר לקומראן ? לא ממש מבינה.

קרן אני יודעת שאת מתגעגעת

ושזה קשה לך...אבל אני אחזור בקרוב...אני אמנם רחוקה אבל אני אגיע הבייתה בע"ה שבוע הבא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם קרן תיהי רגועה עוד מעט תיהיה לנו הופעה קרובה ליד הבית..אבל אסרו עליי לדבר עליה יאללה ביי לכם

קרן ב1

New member
אני עושה מאמצים לארגן את זה!!!

יכול להיות שמצאתי מישהי להתנחל אצלה, איזה אחות של חברה שלי, אז אם הכל יסתדר אני שם. פרט שולי, אהממ, אין לי כרטיס... גם זה משהו שצריך לסדר. טוב, נראה כבר.

למעלה