חשבתי...

Rinattt

New member
../images/Emo178.gif

ירדתי וירדתי בסוף התייאשתי אז פשוט התגלגלתי למטה...
אז זה אומר... ש... אני וחנו'ש... יכולות לצאת היום לבד??? יש אישור? בכתב או בע"פ? קולטת איך שאת גורמת לי להתפגר? זהו התעייפתי מלרדת ולרדת ולרדת... עד סוף הדף... חחחחחחחחחחחח

תימני 62

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

בן 62 ?????????????????????????????????????????????????????????? צחוק בלב.... בכי בלב גרמת לי...... התעלבתי קשות

הלווווווו תימני ../images/Emo46.gif

ההתלעבות היא שלי
אתה נעלב אני מתעלבת
לא לנסות לגנוב לי זכויות יוצרים!!!!!!!!!!!!!!!! שלא תחשוב שלא ראיתי

תימני 62

New member
מה..? גם את חסידה של עופר לוי...?

הייתי בסולם דמע די גבוהה..... הפרעת !!

אתה בסולם דמע

אצלי זה "סולם איוב"
תגיד, יש סיכוי (או סיכון
) שאנחנו משפחה??? הולכת לשמוע את אבי ביטר, להכין קרקע פוריה לתשובה

תימני 62

New member
משפחה....?? אנחנו...?? ממש לא....

נכון להרגע.... אבי ביטר IN.... עופר לוי... OUT ! זה רק מראה מי מאיתנו "מקורב" יותר לתחום.... תהיני מזיו דימעותייך...נשששששמה !

אפפפפפפפפפפפפפפ../images/Emo178.gif

נרגעתי אבל תיקון קטן, אבי ביטר אצלי OUT הולכת ללגום משהו כדי להרגע מהגילוי

תימני 62

New member
בזמן שאת לוגמת... תנעימי את זמנך...

איזה מילים.... איזה מילים... כל מילה... בסלע !! ביאליק של שנות ה-2000 !
מלא עוד כוס חבר ביצוע: אבי ביטר מילים: דני שושן לחן: עממי מלא עוד כוס חבר מלא עוד מה אומר ומה אספר בא לי לבכות מלא עוד כוס חבר אולי אמצא נמחה יש אנשים חבר בלי נשמה ללכת אין לאן איבדתי את תחושת הזמן לילי הפך ליום האם זה חלום נשארתי לבדי בודד עם גורלי לא הכרתי את עצמי אדם בלי שם אלוקים מה אני עובר הכאב אותי שובר שב לידי חבר מלא עוד כוס מה אומר מה אספר מלא עוד כוס מלא עוד כוס חבר לא יכול יותר קשה לי לספר מה עלי עובר ראשי מסתחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עוד מלא עוד כוס חבר אני לא שיקור מלא עוד כוס חבר אני לא גיבור אספר לך חבר את סיפור חיי מלא עוד כוס חבר כבד עלי ללכת אין לאן איבדתי... מלא עוד כוס חבר לא יכול יותר קשה לי לספר מה עלי עובר ראשי מסתחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עוד

Rinattt

New member
תימני62 וסופי ../images/Emo46.gif

ככה אתם הורסים לי שירשור קורע לב? ככה?
מה זה אבי ביטר ועופר לוי?
שכחתם מאין באתם? ככה מזלזלים בציון גולן?
צוחקת... תמשיכו לכם... לא מפריעה... תחשבו אני לא כאן... תתעלמו...

תימני 62

New member
ביתנו היקרה....

אתעלם מהעובדה שהתעוררת עכשיו ולא דיווחת לנו איפה... איך ועם מי בילית את לילך.....
ולעניננו.... תביני את ההקשר... מר גולן מעולם לא דרך לי על בלוטות הדמעות.... לעומת זאת האדונים לוי את ביטר.... רק מלראות אותם אני מאבד מלחים בגוף.. בכל מקרה בתי היקרה.... מעולם מעולם לא האזנתי לאף אחד מהם.... וגם לא האזין...

henush7

New member
שששששששש

אל תעשה הרבה רעש. סינדרלה לא התעוררה סופית.

Rinattt

New member
אבי היקר וחברתי חנו'ש...

אוהבת אותכם מאוד... אבא את הלילה ביליתי עם חנו'ש המדהימהההההההההההההההה חייבת לזוזה כי צריכים לבוא אליי ואח"כ אתארגן לעבודה, כתבתי שירשור חדש הינכם מוזמנים לקרוא ולהגיב... חחחחח אני מחוייכת היוםםםםםםםם כי הבנות שלי ישנו אצל אבא שלהן חחחחח איזה כיף

../images/Emo9.gifמה לא??

אל תתעלב, ידעתי שתקפוץ. ואל תבכה בלב.....הכל בגלל ריתי, היא מוציאה ממני את הילד השובב שבי
ברוך בואך אלינו והמון צחוק בלב

Kטלנית

New member
התגעגעתי אז באתי... חייבת להגיב

היי יפה, מה איתך? החיים הם בית ספר נשמתי זה לא משנה מה הגיל יש כאלו ששקר אצלהם זה עוד תרגיל.
אין להיות מחוסנים
רק ממה שעובר לנו על הבשר אנחנו למדים.
שקרים, זה הדבר הכי מכעיס ומרגיז
הם לוקחים ריזיקה: אם הם מכוסים סבבע'...כשהם מתגלים זה בעסה.
את לא צריכה להחשיב את עצמך חלילה לאיזה כסילה יש כאלו שזה פשוט טבוע להם בנשמה " זה בא להם טבעי"
את מקסימה ונהדרת ואל תתני לכל זה להטעות אותך האמת שלך תמיד תלווה אותך בבטחה לדרך הנכונה מה שכן יש לעשות, זה להחכים ולהיות עם יד על הדופק בכדי לא להפגע שינית.
אוהבת אותך רינתתתתת מאמינה שלשקר אין רגלים ויום אחד הוא עוד יתפוצץ
כמו פצצת מימן לשקרנים בפנים. (ואז כולם ידעו מי הם השקרנים
כי מן הסתם המימן ישאיר עלהם סימנים
) שבת שלום נשמתי וד"ש לבונבוניות.
ים ו
ות.

Kטלנית

New member
../images/Emo12.gifWOOOOW ../images/Emo99.gifת

סופי נשמתי חולה אני עליך יא מ'טורפת אחת בואנא'ה זה היה מדהים.
אוהבת אותך נשמתי ועל הכל תודה נשמה שתהיה לך שבת מקסימה מאמי מכל ה

למעלה