חשבתי...

יפתי

דיברנו קצת בפון .....סילחי לי שהראש שלי קצת במקום אחר. לא מזמן שבנו מבי"ח....מקווה לנוח, לנוח ולנוח והעיקר שדור יבריא לגמרי. ולעניננו: מבינה מאוד לליבך, קשה לגלות ששיקרו לך, קשה עוד יותר להבין שבעצם יצאת כאילו "טמבלית" (כשפתך), מעין פתיה....קשה, אבל לא בדיוק כך הם הדברים. את לא טיפשה, לא פתיה ובטח שלא טמבלית... אני חושבת שדווקא אדם שנפגע בעבר משקרים, ממשהו שהכיב לו כל כך ועדיין מסוגל להאמין, לקוות, לצפות ,לצבוע הכל בצבעים יפים...דווקא הוא יזכה בסופו של דבר לגעת באושר. כשנפגעים אפשר לקחת את הדברים לשני קצוות, הקצה האחד הוא... "מי שנכווה ברותחים, נזהר גם בצוננים" וזה קיצוני, במצב קזה ,קשה מאוד להאמין, הופכים חשדניים מדיי ואף לעיתים זה גובל בפרונואיה...מצב די מסוכן, אם כי יכול למנוע "צרות" ולגרום לנו ל"עלות" על דברים בזמן, אבל עדיין קיצוני מדיי ויכול להוביל לחוסר אמון שמונע מאיתנו לנסות ,להעז ובכך להגביל מבחינתנו את האפשרויות. האפשרות הנוספת היא להישאר כפי שהיית, להראמין,לקוות, לבטוח עד ש... וזו האפשרות שבעצם פותחת בפנינו ים של הזדמנויות, ולכן היא טובה יותר. ואת...את הישארי כפי שאת, ונכון אין גרנטי לשום דבר בחיים, והכל יכול לשנות צבע לפתע, להחיף עור, או לשחק פתאום משחק אחר ולשנות כללים. אבל ככה לומדים יקירתי...אלה החיים. תשמעי לי...בכל זאת יותר גדולה ממך (כאילו...שלושה חודשים לא הולכים ברגל). הקשיבי לגדולים...(סתאאאם), אבל ברצינות, כל החיים אנחנו לומדים, כל יום הוא בית ספר וכל שנה היא עוד שנה לקראת הדוקטורט. ככה זה...הכי חשוב לאסוף את עצמנו , להכיר במציאות ולהמשיך הלאה...ובכל פעם לומדים יותר ולומדים לזהות מוטיבים חוזרים, סוגי התנהגויות דומים...כי הרי שקרנים זה אופי, כולם אותו דבר. הכי חשוב שלא תפסיקי להאמין. ילדה טובה שכמותך,נשמה יפה כמו שלך, בסוף תמצא מנוחתה אמן ואמן
(סילחי לי אם יש טעויות, לא קראתי שוב).

Rinattt

New member
זוכרת מה אמרתי לך?

כנראה אני עוברת ועוד יש לי לעבור מן תהליך כזה של לימודים, לימודים על החיים... הרי מגיל 16 יצאתי עם הגרוש שלי, מעולם לא היה לי ניסיון פרט אליו, לא חוויתי כלום, לא רק מערכות יחסים, גם בילויים, טעויות של בת 16 נורמלית, חוויות... נאדה... במין בועה חייתי, ועכשיו פתאום להכיר כ"כ הרבה אנשים בכ"כ הרבה צבעים... לא קל... להשאר אני כנראה שאשאר, כי הרבה דברים מחיתי ואמרתי "לעולם לא אחזור להתנהג כך" וחזרתי... כי אופי זה אופי, דברים שמשתנים הם רק הדיעות שלנו, וסוג הבחירה שלנו, מתישהו אני אשכיל ואלמד לבחור טוב יותר עבורי, אז למדתי עוד משהו, את יודעת, זה נגמר אני גמרתי עם המערכת יחסים מסיבות אחרות לגמרי, הכאב לא בגלל רגשות שלי אליו, רק בגלל השקרים, זה מחזיר אותי אחורה למקום שאני לא רוצה לזכור... ואם לזכור לא דרך מצבים כאלו כי זה מכאיב, לא כמו להיזכר כשאני מחוייכת וטוב לי, כי במצב כזה אני מרגישה ש"ניצחתי" יצאתי ממקום שהיה לי בו רע מאוד, וכאן ההרגשה של שוב "נוצחתי" עבדו ושיקרו עליי שוב... סולחת לך על הטעויות יפתי, מותר לך
תנוחי וצברי כוחות... ומה הכי חשוב? שדור מרגיש טוב יותר
לך ולילדים... מתגעגעת...

רינתי ../images/Emo24.gif

תדפיסי את מה שכתב לך תימני 62, כל מילה שכתב סלע ואם אני לא טועה, דיברנו על הנושא על זה בהתחלה, זוכרת???? מה שתימני כתב לך, זה בדיוק מה שאמרתי לך גם אני. אז קדימה,תדפיסי ותתלי על המקרר, ולהתחיל להפנים!!!!!!!
ועכשיו, דפדפי הלאה, אל תתעכבי במקומות שגורמים לך לזוז מהכסא. זהו, מחר בבוקר קומי עם דף חלק

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

לא הייתי רוצה לדמיין מה היה קורה אם היה נופל לידיים שלך
אני בסדר סופינק'ה, ממש בסדר... עבר... דיפדפתי לפרק הבא... רק שאותו אקרא עוד תקופה ארוכה

Rinattt

New member
'שתגעת?

ואז היא תהיה נכה 200%? חחחח סופי בסוף עונה, מבצע חם ולוהט 1+1 מתנה... < המתנה זו מזל חחחח >
תימני תימני, כדורים בכל מיני צבעים...ובכ"ז אחלה טעם יש לך
רינת - מודדת את שמלת השושבינה...

henush7

New member
אפשר שושבינה אני גם?

למרות ועל אף שחריף לי הסחוג.

חנו'ש - גם את יכולה להתחיל מדידות

ובענין הסחוג, כבר נטפל בזה חחחחחחחח

תימני 62

New member
../images/Emo7.gif מה...?? היא נכה...??

טוב נו... תמיד אוכל להגיד שהייתי תחת השפעת הכדורים....... עובדה... היו לי מלאת'לפים שגיעות קטיב .......

רינת

כבר הייתי בביטוח לאומי לקיצבת נכות, אישרו לי נכות 150%, אמרו לי "לא אשמתך" והוסיפו סעיף להגדלת נכות לעתיד, שאם תהיה לי עוד פעם טעות בשיפוט
, אני מסודרת
את שמלת השושבינה רינת, רוצה שתלבשי בצבע ירוק דשא עם נקודות כתומות וכחולות (לזכר הכדורים
)

Rinattt

New member
חחחחחחחחח

ממש טלפתיה זה מה שביקשתי ממלי לוי שתתפור לי... עכשיו נשאלת השאלה: מיני מיני? או ארוכה עד אצבעות הרגליים? להתאים איזה שביס יפה או חזה חשוף? מה את להגיד? זמר אורח? ציון גולן? או אבי ביטר? חחחחחחחח רינת - בהתרגשות מהחתונה...

Rinattt

New member
מה לא? מה לא? מה לא?

עוד לא התחתנת כבר התגרשת?
מה אמרת לו לא?
נו בימת סופינק'ה כבר הזמנתי שמלת כלה... ככה מבטלת? רינת - מבואסת עד עימקי נשמתה...

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

ממתי תימני משאיר משהו. לא לפניו ולא אחריו חחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
חירפופית שלי...

מי הפחיד אותך מי???
חחחחח חולה אני עלייך... עכשיו במקום להתבטל מול המחשב לכי תעשי תמונותתתתתתתת

לא מדגמנת בשבת../images/Emo3.gif

וחוצמזה , פתחת איתי חשבון ארוווווווווווווך
את וחנו'ש