חדשה בפורום

hagaram

New member
../images/Emo4.gifחדשה בפורום

שלום בנות, שלום מעין, קודם כל בהצלחה לכולן אני מנסה להיכנס להריון חצי שנה החודש החלטתי למדוד חום חום הגוף שלי נע בין 36.2 - 36.4 ביום ה- 12 עלה ל- 36.8 היום היום ה- 13 - 36.7 עם מיחושים קלים בצד (אותם אני כבר מכירה היטב...) אני חשבתי שהיום בו עלה לי החום הוא יום הביוץ, עכשיו אני מבינה (אם ני מבינה נכון)שזה בעצם יום אחרי הביוץ??? כולן להרגע, חגגנו יום קודם... מעין, האם את חושבת שיש לי סיבה לפנות לרופא אם לא אכנס להריון החודש? המחזור שלי לא סדיר, נע בין 25-31 יום לפני חודשיים השתמשתי בערכת ביוץ ומצתי את הביוץ ביום ה- 16. אשמח לשמוע טיפים

פּוֹנְג

New member
שלום גם לך.

הפנייה לרופא לא תזיק. במקרה הקל הוא יתן לך לעשות פרופיל הורמונילי, שזה לא מזיק אף פעם. אם את מתכוונת לפנות אליו לצורך טיפולים רציניים יותר, אז חשוב לדעת מה הגיל שלך, כי אם את לא מעל שלושים לדעתי אין לך מה לרוץ לרופא אלא לקחת לעצמך את הזמן ולהנות מהזוגיות. כי חצי שנה זה לא הרבה זמן לנסות, למרות שזה בטח נראה לך נצח. בהצלחה.

hagaram

New member
תודה על תגובתך

אני בת 28 אני לא מתכוונת לטיפולים רציניים אלא בדיקת הביוץ, אולי יש צורך לחזק אותו וכדומה דרך אגב, האם זה נכון שאורגזמה של האישה אחרי הגבר, הורגת את הזרעים? תודה

פּוֹנְג

New member
לא לא ולא. האורגזמה של האישה

יוצרת סביבה חומצית יותר לזרע זרעים זכריים חיים טוב יותר בסביבה החומצית לכן ישנה סברה שאם רוצים בן, צריך לתת לאישה להגיע לאורזמה לפני הגבר. תוכלי לקרוא עוד על כך בקישורי הפורום תחת 'בן או בת'. לא שמעתי כלום על כך שאורגזמה של אישה אחרי הגבר הורגת את הזרעים, אולי את הגבר שמעדיף להרדם מיד אחרי האורזמה שלו....

noomitz

New member
שלום לחדשה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום מקווה שמהר תעברי לפורום הבא.... שיהיה הרבה בהצלחה לגבי הרופא תמיד טוב להתיעץ עם מישהו מומחה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמו שכתבת, עליית החום בד"כ מצביעה על יום אחרי הביוץ העברת קו ה-cover line בגובה חצי מעלה מעל 6 הנקודות הקודמות מראה בצורה מדוייקת יותר מתי היה הביוץ. מחזור לא סדיר מקשה על ידיעה מדוייקת של יום הביוץ. במחזור שהביוץ התרחש ביום ה-16, המחזור הגיע ביום ה-30. כשיש לך מחזור בן 25 יום, הביוץ מתרחש ביום ה-11. כדאי שתבדקי גם את ההפרשות שלך (לפי המאמר על השמ"פ). זה יתן לך כיוון מתי מתקרב יום הביוץ. לגבי פניה לרופא, לדעתי זה עניין אינדיבידואלי. אם את מודאגת ולא רגועה, כדאי שתתייעצי עם רופא. יש רופאים שיאמרו אולי לחכות עוד ויש רופאים שאולי יעדיפו להתחיל בבדיקות הורמונליות

hagaram

New member
תודה

אם כך, בעצם מדידת החום יכולה להועיל רק במקרה של מחזור סדיר ובעצם רק על מנת לדעת מתי הביוץ אמור להיות בחודש הבא?? דרך אגב זה אכן היה היום ה- 11

לא בדיוק

כשיש מחזור סדיר, את יכולה לראות שתמיד ביום ה-X יש ביוץ. כשאין מחזור סדיר קצת קשה יותר לדעת מתי יהיה הביוץ, אבל אם יחד עם הגרף את מסמנת את ההפרשות תוכלי לדעת גם בעזרתן מתי מתקרב הביוץ. בנוסף, בעקבות המדידות, מספר ימים לאחר הביוץ כשתדעי מתי היה ביוץ תוכלי לדעת מתי צפויה להגיע הווסת הבאה (כ-14 יום לאחר המחזור) ואם היא לא מגיעה וגרף הטמפ' ממשיך להיות למעלה, תוכלי לצפות להריון

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמע שהמחזור שלך מתנהג "לפי הספר" והוא בהחלט נחשב לסדיר יחסית (אי סדירות זה מחזור אחד 25 ימים והבא 40...) לדעתי - ממש אין סיבה לרוץ לרופא. תנסי את השיטה שלושה חודשים ואז אם עדיין לא יהיו תוצאות ותהיי 9 חודשים מיום תחילת הניסיונות תראי לרופא את הגרפים ותשמעי מה דעתו

hagaram

New member
אני אהיה חוצפנית

אם אני אבקש ממך שוב לצרף את הקובץ אקסל של מדידת החום?? תודה

hagaram

New member
תודה

אם אפשר כמה מילים על מה בדיוק אומרות הפרשות אלה ומתי מומלץ למדוד חום האם מייד עם ההתעוררות או שיש משמעות לשעת בוקר מוקדמת?

למעלה