וואלה...

Jackass Girl

New member
../images/Emo4.gifוואלה...

משעמם פה כמו החיים... אתם כאלה יבשים...תגידו לי אתם מבואסים או משהו?! מה-זה שקט פה...תמיד... בא לכם לעשות שירשור תמונות?!

b a m margera

New member
הנה הלוגו המעפן של הסרט שהולך לצאת

בקרוב וזה לא אני כי אין תמונות שלי בינתיים(אז שמתי את התמונה שהכי מתאימה לזה.) אני צריך לחבר את הכרטיס טלוויזה שאבא שלי יביא לי..... בקיצור הכנתי בצייר כי אין לי פוטו שופ ואני רוצה להשיג לא יודע מאיפה בקיצור תראו מעפן לגמרי. נ.ב יהיה בזה גם הרבה סקייט והרבה ג'קאסס. בוא נגיד ככה 50% אחוז סקייט 50% ג'קאסס. וזהו

b a m margera

New member
אהה ועוד דבר

אני הולך להכין עוד מעט לוגו יותר רציני ואני הולך למלא את הבית ספר שלנו בתמונות ואת כל הישוב ואזזזזזזזז אנחנו ננסה להעלות לפה יש לי חבר גאון במחשבים אולי הוא יצליח לעשות משהו ועם לא אני ישלח לכם באיסיקיו בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה

s n r

New member
כך עכשיוט יש לי כח

כי מקודם הייתי עצבני וחשבתי שאני לא יצליח להתכונן לספרות והייתי לחוץ עכשיו סיימתי להתכונן לספרות אז קח אחי ובתמונה הבאה אני ישים את הלוגו

s n r

New member
כך עכשיוט יש לי כח

כי מקודם הייתי עצבני וחשבתי שאני לא יצליח להתכונן לספרות והייתי לחוץ עכשיו סיימתי להתכונן לספרות אז קח אחי ובתמונה הבאה אני ישים את הלוגו

VVEE MAN

New member
לנו יש לוגו מצוייר ביד

איזה רוסי סדיסט צייר לנו הוא צייר מעולה ביעקרון הוא צייר אותי ואותו שהוא בתוך עגלה ואני דוחף לאיזה 10 מדרגות משהו יפה צריך לסרוק

JACKASS 4 LIFE

New member
אני חייב לציין....

שכל הלוגואים שלכם דפוקים רצח!!!! וממש מכוערים!! הודעה זו לא באה להעליב אף אחד. הודעה זו הייתה ביקורת בונה.

b a m margera

New member
סבבה אחי אבל עשיתי את זה בצייר.....

והיום אנחנו הןלכים לצלם כמה דברים וגם אני מתקין פוטו שופ ואז אני יעשה לוגו רציני

b a m margera

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל פעם אני רואה את התמונה הזאת אני מת חחחחחחחחחחחחח איך אני זוכר שזה קרה ניקרעתי מצחוק!! ואתם לא הבנתם למה אני צוחק עד שראיתם חחחחחח וניצן מת מכאבים חחחחחחחחחחחחחחחחח ווואי זה היה כזה חזק חחחחחחחחח

למעלה