הלפ מי

VInterrupted

New member
../images/Emo4.gifהלפ מי

בגרות בהתעמלות בבריכה שבוע הבא (יום ראשון).... זה ממש על הפרצוף ואני לא רוצה לעשות את זה בכלללל (מה גם שאני אכשל-שחייה לא הצד החזק שלי,אני יותר בקטע של ריצה) הלכתי לרופא אבל הוא לא מסכים לתת לי איזשהו סוג של אישור רפואי על מחלה סופנית או משהו בסגנון אז באסה לי. עוד סיבה לא לעשות את זה-עשיתי עגיל באף לפני כמה ימים ואמרו לי לא להכנס לבריכה או לים במשך חודש. עוד סיבה-יום לפני יש הופעה של יוסלס איידי ואני הולכת. אני פתוחה להצעות,SHOOT

VInterrupted

New member
לא יעבוד

א' כל כי כבר נכנסתי כמה פעמים לבריכה השנה אז קצת לא הגיוני שאני אפתח אלרגיה פתאומית לכלור.... ולגבי העגיל באף-לדעתי המורה תגיד לי לדחוף את זה (במילים יותר עדינות כמובן)...למרות שאני אנסה להגיד לה ונראה מה היא תעשה עם זה

VInterrupted

New member
חחח

האמת שכרגע אני באמת במחזור (אני צופה שעד אז הוא ייגמר) אבל יש גם "מועד ב'" שבוע אחרי זה ככה שזה לא באמת משנה.. מה עם הרעלת ציאניד?יעבוד?

תגידי שיש לך בעיה במחזור

והוא נמשך איזה 3 שבועות.. (יש לי חברה כזאת) ואת קבעת תור לרופא נשים, אבל הוא מקבל רק לעוד איזה שבועיים..

rasmus girl1

New member
בגרות בבריכה?

אמאלה..חח ישלי טראומת טביעה >< מזל שאצלנו אין את זה >< את יכולה לומר להם את זה ^^

H i L a L u S

New member
הו,הגעת אל מלכת התירוצים../images/Emo6.gif

במקרה נקעת את הרגל,לכי עם תחבושות כמה ימים לפני. תביאי אישור מרופא עור שאם תיכנסי למים זה יעשה לך זיהומים. תאיימי עליהם בטביעה. קיבלת התקף חרדה ממים,עקב טביעת השכן שלך בים,זה קרה ממש לא ממזמן. והרעיון הכי טוב,יום ראשון הזה את במחזור(אם הם לא מאמינים תני להם לבדוק חחח) ושבוע הבא במועד ב'..במקרה יש ברית,אחותך ילדה!(לעשות הזמנה לא עולה יותר מחצי שקל),פשוט לכי עם הזמנה מזויפת! מה עוד..אם בא לך להיות קיצונית אז לכי על מישהו קרוב שנפטר(חלילה) ואת הרי יושבת שבעה,אז גם לא תוכלי להגיע למועד ב'..כמה חבל. בתכלס,לכי השבוע עם תירוץ המחזור והתסמונות שלו:כאבי בטן,דימום חזק,כאבי גב,רגליים,ראש. וכבר שבוע הבא תצטרכי להמציא רק תירוץ אחד! Good luck!

H i L a L u S

New member
חח תודה תודה../images/Emo140.gif

תמיד צוחקים עלי בכיתה שיש לי אישור על כל הברזה
והכי טוב שאני נראית בנאדם אמין
מחר אני אומרת להם שלא הייתי היום כי עברנו דירה

1tultul1

New member
יש לך מחזור. זה התרוץ הכי טוב.

תגידי שיש לך מחזור ואת לא מתכוונת לשים תמפונים, אף פעם לא שמת ואת לא מתכוונת להתחיל עכשיו, אז את לא יכולה להכנס למים... אוי.. חבל נכון???
ושבוע הבא את עם חום, את לא יכולה לקום מהמיטה ובטח שלא לעשות בגרות בספורט...!!

למעלה