היי...נמאס לי

MICHL99

New member
../images/Emo4.gifהיי...נמאס לי

טוב אז נכון שלפני שבוע וחצי לערך ...בכיתי שאני מתה לעבודה ואפילו היתי מוכנה לחזור אחורה (לג'אנק פוד) שזה הכי זוועה בקיצור התחלתי לעבוד בטלמרקטינג נחמד מאוד אפילו בהתחלה התלהבתי כי סוף כל סוף מצאתי משהו קצת נורמלי מכל העבודות האחרות שחיפשתי .... בקיצור אני עך סף ייאוש טוב אז עבודתי כרוכה בכך שאני מתאמת פגישות ליועצות קוסמטיקה זאת חברה די חדשה אז אני מתקשרת לנשים שהיו באיזה יריד והחברה פירסמה שם את עצמה בקיצור אני קובעת פגישות ואיוצא לי לדבר עם היועצת די הרבה פעמיים ומה שיוצא אחרי שבוע של פגישות שקבעתי שכל אית באה לבכות לי שאנשים לא קונים ומתייחסים אליהם כמו לא יודעת מה ,אז אני שואלת מה אני אמורה לעשות ? כולה אני חיילת משוחררת,שבקושי מבינה משהו ,מה אני איזה פסיכולוגית,את רצית להיות יועצת ולעבור מבית לבית לא אני אז היא באה בוכה בוכה ואז מזכירה "שלא תביני לא נכון את לא אשמה (כן את רק קובעת את הפגישות האלה עם הנשים האיומות האלה.
מצטערת שזה ארןך... בקיצור הים יצאתי עם תחושה זוועתית בלב שאני עושה להם עוול ורע לי עם זה ... אבל מצד שני זה עבודה,כייף לי מאוד בחברה שם ?וכמו שאמרת אין עבודות בשיט אז מה עליי לעשות נננננמאס לי?

צומיש

New member
להמשיך...

בעבודה תחשבי אם את לא מסדרת להם פגישות הם גם יהיו מובטלות... זה טבעי שאנשים אוהבים לקטר.. אבל את יודעת מה המשפט אומר... אתה לא יודע מה יש לך עד שאין לך את זה... כנראה הם חיות בעולם משלהם.. שהם יהיו מציאותיות.. אז תמשיכי לשמוע מה שהם בוכות ותדע לעשות את ההבחנה שכל אחד עושה את העבודה שלו
בהצלחה

צהוּבה

New member
לדעתי צומיש צודקת

תמשיכי. תמיד קשה בהתחלה, והעבודה שנראתה קסומה ונהדרת מבחוץ מתחילה להסתבר כסיוט לא קטן. אבל הכי חשוב בעבודה זה השיגרה. אחרי שתיכנסי לשיגרה, יהיה הרבה יותר טוב. חשוב גם להקשיב לבנות האלה, תני להן קצת תשומת לב, ואוזן קשבת, ואל תכניסי את עצמך לסרטים בגללן. אל תהיי פסיכולוגית, תהיי נחמדה אליהן. זה הכל.

למעלה