הארי ימות..

נירנו

New member
../images/Emo4.gifהארי ימות..

בספר הארי פוטר טהנסיך חצוי הדם יש משפט שהולך ככה:"He hated my dad like he hated Sirius! Havent you noticed, professor, how the people Snape hates end up dead?" עמוד 513 בגרסא הבריטית. ומיכוון שזה דיי ידוע שסניפ שונא את הארי לדעתי הוא ימות.

נירנו

New member
תרגום

הוא שנא את אבא שלי כמו שהוא שנא את סיריוס לא שמת לב לכך פרופסור שאנשים שסנייפ שונא בסוף מתים

PaDF00t

New member
למה לא?

תאוריה הגיונית, חמודה שמעוררת בי תקווה! רולינג לא סתם תכתוב כזה משפט בספר >< לדעתי סנייפ ישתלט על העולם אחרי שכולם ימותו בגלל שהואשונא את כולם - ואז יהיה לו נחד מאוד עד שהוא יתחיל לשנוא את עצמו וימות... (אם כבר "סופים מטורפים של "אלרגית לשמן בוטנים")

הוא לא ימות

אני מאוד מאמינה בכך שלא הייתה פה שום רמיזה לגבי עתידו של הארי.

DreamS_HunteR

New member
ניצול"ש - בקשתו של וולדמורט../images/Emo121.gif

אממ, הפסקתי לפני חודשיים לקרוא את הספר והפרק האחרון שקראתי הוא בקשתו של הלורד וולדמורט. אחרי חודשיים פשוט שכחתי מהי הבקשה הזאת
מישהו יכול לכתוב תקציר ממצה על הפרק הזה? כדי לרענן לי את הזיכרון
תודה..

נירנו

New member
הבקשה של וולדמורט

היא להיות מורה של התגוננות מפני כוחות האופל בהווגורטס

../images/Emo187.gif דרך אגב.. אף פעם לא הבנתי

את זה.. הוא רצה להיות מורה להתגוננות מפני כוחות האופל אבל הוא בעצמו בכוחות האופל! כאילו נכון שהוא ניהיה יותר מאוחר כזה קוסם אפל שהורג אנשים אבל בכל זאת...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אמממ......../images/Emo141.gif

א- אנחנו יודעים שהוא רצה משרה בהוגוורטס לאו דווקא בשביל ללמד, אלא יותר בשביל למצוא דברי ערך של רייבנקלו וגריפינדור בשביל ההורקרוקסים שלו..... למה דווקא מורה להתגוננות מפני כוחות האופל?- תשובה פשוטה. המורה עושה את המקצוע. כפי ששמת לב סנייפ בספר השישי דיבר על אומנויות האופל כאילו הוא סוגד להם. דרך לימודי ההתגוננות וולדימורט גם יכל להכניס את לימוד אומנויות האופל עצמן בדרך זו או אחרת, אני בטוחה. חוצמזה שבזה הוא הכי הבין. כל אחד שמתעסק באומנויות האופל מן הסתם צריך לדעת הכי טוב איך להתגונן.

נירנו

New member
אממ...../images/Emo122.gif

אולי בגלל שהוא כלכך אפל ורשע וטוב בכוחות האופל הוא רוצה ללמד את השיעור הזה וזו בעצם קונספירציה שלו ללמד ילדים לא כמו שצריך ושהם לא באמת לא ידעו איך להתגוננת ומה לעשות... מה את חושבת על התיאוריה שלי אהה...אהה... אההה *מתנשפת מלכתוב שטויות*

Evil T

New member
דמבדלור מראה להארי זיכרון שבו וולדמ

וולדמורט בן 20 והוא בא לאישה זקנה בשם חפציבה סמית' שבבעלותה הספל של הפלפאף והקמיע של סלית'רין. וולדמורט הורג אותה וגונב את הספל ואת הקמיע

oshriti123

New member
וואלה...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

טוב, לדעתי הארי יהרוס את הרצף הזה של כל מי שסנייפ שונא מת... או לפחות זה מה שאני מקווה

למעלה