דגו שוחרר..

lilon1

New member
../images/Emo4.gif דגו שוחרר..

מהפח אל הפחת הולכת הקבוצה הזאת..

וגם צגאי שוחרר

ועכשיו אנחנו מגלים שידידינו ג'ורג' בה נמצא במבחנים וכנראה בדרך לחתימה. המועדון נהפך לקרקס גרמני איכותי

tristan79

New member
מצד אחד מתיאוס רוצה כדורגל יצירתי

מצד שני הוא מעיף את השחקנים שיכולים לתת לו את זה. הוא החליט לוותר על ההחתמה של פריינטה שאמור היה להיות פליימייקר טכני ועכשיו הוא מוותר על צגאי ודגו. עם מי הוא רוצה לראות קישור יצירתי - טל מעבי? מי שעוקב אחרי נתניה בחודשים האחרונים יודע שדגו וצגאי הביעו מירמור על מיעוט הדקות שקיבלו עד כה ויש משהו בדברים של מתיאוס שהוא רוצה לשחק עם שחקנים שמחויבים לקבוצה ומוכנים להשקיע ולא שכירי חרב שדואגים בראש ובראשונה לעצמם, אני רק מקווה שהוא יודע מה הוא עושה - זה דבר אחד לשחרר את קיויו כשכמעט כל חלוץ זר אחר יהיה החתמה משדרגת (אפילו הליכה לאחור כמו ג'ורג' בה כבר לא נראה כל כך רע) אבל לשחרר שני שחקנים ישראלים שכבר אין כמעט מי להביא? יכול להיות שבנתניה בונים על שחרור סיטונאי של שחקני בית"ר? בכל מקרה, זה רק מחזק תחושה שהייתה לי כבר מקודם - במקום קיויו צריך להחתים קשר התקפי ולא חלוץ. שילוב של אוקוצ'ה ושכטר עם טאזמטה, אם וכאשר יחזור, ואולי גם מישהו צעיר (וייסברג?) כבר לא נשמע כמו החוליה החלשה בקבוצה, ואולי עדיף להשקיע את המקום הזר הפנוי בקשר איכותי שגם יאיים עם השער...

lilon1

New member
../images/Emo45.gif מתיאוס מנסה לבנות קבוצה אירופאית עם סגל

מליגה אירופאית רביעית אולי, מה לעשות זה לא יילך, או שהוא יוריד ציפיות באופן מיידי, או שהוא יחזק סוף סוף את הקבוצה או שאת הקבוצה האירופאית שלו הוא יבנה במקום אחר..לצערי כמו שאמרתי בתחילת העונה, אני פסימי מאוד לגביה, אני לא מדבר רק על ההפסדים (פאקינג אסי גילבוע), אני מדבר בעיקר על היכולת, החוסר חשק שהקבוצה מראה ובעיקר חוסר הכשרון שיש בקבוצה הזאת.

איני אוהד נתניה אך המלצה למתיאוס...

יש בנתניה צעירים מוכשרים נתניה צריכה שחקני נשמה זה מה שחסר שם פלוס עוד קשר התקפי.זר ברמה גבוהה היא תקרא קבוצה.

למעלה