גבות...

../images/Emo4.gif גבות...

תגידו, כמה מהבנים פה מסדרים גבות..? מחוברות או לא..? זה הולך בימים של היום או לא? אני אודה על התשובות..

No BoDy1

New member
שמע אחי...

אין בזה אין או אווט... אם ת'צריך סדר, אבל שים פס על כולם ותסדר... אם לא אז לא.. תעשה מה שאתה רוצה לפי הרגש שלך..

EarthWind

New member
היי חמוד

אני בחורה ואני מאד מאד מעריכה בחורים שמסדרים גבות! הגיע הזמן שגברים יתחילו לטפח את עצמם יש בחורים שיש להם מצב גבות פשוט נורא! ואם אתה לא אוהב איך המצב של הגבות כדאי ללכת לקוסמיקאית שתשפר קצת את המצב וזה גם לא עולה הרבה מידי בד"כ בהצלחה!

SuGar and SpicE

New member
אוקיי..

תראה, אני חושבת שאם זה מפריע לך ואתה מרגיש שאתה צריך - אז כן, תסדר. בנות מעריכות בנים שלא מתביישים לטפח את עצמם! עכשיו, כמה טיפים: קודם כל, תשתדל לא לעצב יותר מדי את הגבה - תעבוד בעיקר על האמצע, ואולי טיפ-טיפה בגבה עצמה, אבל תשמור על הצורה הטבעית שלה. עוד עצה: תעשה את זה בהדרגה. כלומר, אל תבוא פשוט יום אחד לבי"ס עם גבות מסודרות כי ישר ישימו לב, ואם אתה גם ככה לא בטוח בעצמך בקטע הזה זה עלול לפדח את עצמך. אולי גם תקבל תגובות מבנים אחרים שהם לא בטוחים לגמרי בעצמם...אבל אלה אנשים קטנים. בכל אופן, כדי למנוע את כל זה, תעשה את התהליך בהדרגה - כל שבוע קצת יותר. אנשים לא שמים לב כשהדברים נעשים באיטיות, וזה ייראה להם טבעי. בהצלחה חמוד, ואל תתבייש!

תיקח בחשבון שזה לא ממש נעים...

אבל אם אתה חושב שאתה צריך, עשה זאת. מראה של גבות נקיות (לאו דווקא מסודרות), פותח את העין ומוסיף מאוד לפנים... בעבר יצא לי לנקות למישהו את הגבות, יצא ממש יפה... חשוב לזכור שבמידה ומתחילים, צריך להמשיך, אחרת נעשה בלאגן.

אוקיי

היי אני בחורה אניווי לדעתי את צריך לעשות מה שנוח לך אם הגבות מחוברות להוציא את האמצע וזה ממש תלוי כדי לך ללכת להתייעץ אם קוסמטיקאית אבל לדעתי לא כדי לך לסדר אותם ממש דק כמו בחורה !!

מסכים עם כל מה שאמרו פה../images/Emo45.gif

זה לא עניין של אין או אאוט, זה עניין של טיפוח ואסטטיקה אישית. אם אתה מרגיש צורך לעשות את זה
תעשה את זה בלי לפחד מתגובת החברה.

dark eyes

New member
בתור גבר שלא מסדר

גבות כי הםבהירות אצלי ואין כל כך באמצע ואם יש אז לא רואים (מזל של בלונדינים) אני יכול להגיד לך שיש לי הרבה חברים שכן מוציאים מהאמצע

../images/Emo13.gifתודה לכולכם...

סידרתי רק את האמצע.. תודה לכולם על העצות.. אני רק מקווה שלא יצחקו עליי..

SuGar and SpicE

New member
מי שייצחק עליך תצחק עליו!!!

שהוא פרמיטיבי....והגבר החדש, המטופח והמודע לעצמו....הכי שווה! ובנות מתות על זהה....
אז כבר קבל חיזוק ממני...!
ובבקשה....

popistit

New member
לדעתי...

אם צריך אז בנים יכולים לנקות את הגבה, אבל לא להתחיל לעצב אותה... פשוט להוריד שיער מיותר... בכל מקרה תעשה מה שטוב לך

למעלה