בריתה... תהיות

אימלה1

New member
../images/Emo4.gifבריתה... תהיות

אני ממש בהתלבטות אם לעשות ארוע לרגל הולדת ביתי הבכורה... יש לי תחושה שאנשים יחשבו שזה סתם קנס... במיוחד שעכשיו אי אפשר לעשות בגלל ספירת העומר ויקח משו כמו חודש עד שיהיה מותר לעשות.. היא כבר תהיה בת חודשיים.. מה אומרות????

זה לא קנס

זו שמחה שלכם, ואתם רוצים שאנשים ישתתפו בשמחתכם. ויש הרבה (נראה לי שספרדים בעיקר) שנוהגים שמל"ג בעומר ואילך עושים שמחות. ל"ג בעומר זה בעוד שבועיים וחצי.

זה תלוי

אם אתם כהורים רוצים כן לעשות לה בריתה תעשו אל תחשבו מה אנשים יגידו הרי תמיד יהיה לאנשים מה להגיד לא? אני אישית עשיתי מסיבונת רק משפחה וחברים קרובים כי לא אוהבת את כל הבלאגן מסביב אולם,תקליטן,צלם,תזמורת,להקה,זמר חחחח נסחפתי לא? בכל אופן תעשו מה שאתם רוצים ואל תתנו לדעה של האנשים לבלבל אתכם מה יגידו בהצלחה ומזל טוב

אימלה1

New member
וואלה.

אני רוצה לעשות ארוע כי זה משהו גדול מבחינתי ממש אבן דרך בחיי.. ילדה ראשונה.. ולא מתכוונת להשתגע משהו צנוע אין לי ים של כסף לבזבז על עוד חתונה.. משהו נחמד כדי לחגוג . בארץ אין ככ סיבות לחגיגות אז עד שיש... לא? משהי יטדעת מהב בערך המחירים למנה? זה כמו חתונה או פחות?

אני חשבתי כמוך, אבל

אחרי אירוח אחד אצל ההורים שלי שהיו בו 4 זוגות חברים, הבנתי שלא הגיוני מבחינתי לארח כל כך הרבה אנשים, בכל כך הרבה "נגלות". היה לנו אירוע מקסים - בראנץ' ביום שישי בצהריים. הכנו מצגת קצרה והקלטנו באולפן. אני לא הייתי סגורה על הקטע של המצגת, אבל בעלי רצה ויצא מוצלח מאוד. את האירוע עשינו כמעט 3 חודשים אחרי ששני נולדה. מחירי המנות לאירועי צהריים נעות בין 80 ל- 120 ש"ח. ממליצה מאוד על אירוע.

מצגת

הרעיון היה ששני מציגה את המשפחה שלה ואת מה שעבר עליה מאז שהיא נולדה: חברה ערכה את התמונות בpower point לדוג: ברוכים הבאים למסיבה שלי... הנה סבא וסבתא בחתונה שלהם (תמונות של שני הצדדים). אבא ואימא הכירו... (תמונות שלנו). בלילה הראשון עשיתי להורים שלי בי"ס לא רציתי לישון בכלל ההורים שלי דואגים לי מאוד - לוקחים אותי למסג'ים (תמונות מהקורס) וכו וכו'. אורך המצגת היה 7-8 דקות, כך שהאורחים נהנו מאוד ולא עייפנו אותם. חבר טוב שלנו הוא מוסיקאי וכשרוני במיוחד, אז הוא עזר לנו מאוד: הוא העלה את הרעיון (שבהתחלה לא התעלפתי ממנו), הוא כתב את המלל והקליט באולפן.חברה ערכה את התמונות בpower point. מחבר אחר לקחנו מקרן, כך שלא היו לנו עלויות.

avitall17

New member
אפשר לקבל עוד קצת פרטים על המצגת

כלומר מה היא כללה? ועלויות, איפה עשיתם?

למעלה