אפשר...

faith2

New member
../images/Emo4.gif אפשר... ../images/Emo4.gif

שירשור חדש בקשר לההכרות? השירשור הקודם ממש עמוס וקשה לעקוב?

faith2

New member
טחח....תודה../images/Emo13.gif אז עליי../images/Emo13.gif

היי! נעים מאוד שמי רותם! אני בת 16 וחצי המשיכו לשרשר!

Angel Girl1

New member
והנה אנייייי!:)

אני מור! ואני בת 14 ו4 ימים! (ביום חמישי היתה לי יומולדת:) ואני חולה על הסידרה הזו מהפרק הראשון שרק ראיתי!:)

ועכשיו אני! : )

קודם כל...מור מזל טוב! ועכשיו... קוראים לי יוליה אני אהיה בת 15 בעוד 13 ימים! ב10 לאוגוסט-בבבבבדיוק חודש מהיומולדת של גייל!!! אני חולה על הסידרה(אפשר לראות את זה בכינוי שלי), ובמיוחד על...מי אם לא בראיין וג´סטין! מחיאות כפיים סוערות לזוג המושלם הזה!!! ודבר אחרון שיש לי להגיד הוא שאני לא כל כך מחבבת את מייקי. כתבתי מספיק,אז...זהו. NEXT!

אם התחלתם שירשור..

היי לכולם אני יפית אני בת 14.5 וכמובן-חולה על הכי גאים שיש!!!!!!! (אם לא אז מה יש לי לעשות פה??) אני כמובן הכי חולה על בריאן!!!!!... הוא כזה חתיך!!!!!!!! אחרי זה מייקי אמט וג´סטין בייחד, דבי, דפני, לידיה ומלאני. דוד ויק, לינדסי, גאס וטד, וזהו... אני חושבת... יש מישהו ששכחתי??... קיצ´ס...

winkey

New member
אפשר!!

היי כולם! נועה, כמעט 15.... והנה כמה תמונות בשבילכם...

אני17

New member
טוב אז ככה...

קוראים לי דנה ואני בת 17! אני חולה על הסידרה!! ומאוהבת קשות בבריאן!!!!!!

RedheaDakotA

New member
עכשיו תורי!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוני ואני בת 14 וחודש וכמה ימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ruthyanat

New member
אני

(למרות שכבר אמרתי אבל מה אכפת לי שוב?) רותי, בת 16 וקצת מנתניה..........מנהלת את האתר הישראלי (השני, לא הרשמי).....וזהו....נהנית מהפורום הזה כשאנשים לא מקללים ומתעצבנים:)

maayan15

New member
גם אני כבר רשמתי.....

מעיין, בת 15 מפ"ת מכורה להכי גאים שיש, בעיקר לבריאן ה-מ-ה-מ-ם(!!!) מצטערת שכריס הובס לא הרג את ג´סטין, חולה על מייקי אמט ומלאני... ומעכשיו גם על לידה (הבחורה מטורפת... ממש בריאן כלסבית...) וכמובן גם דבי ודפני, ודוד ויק... וגם לינדזי נחמדה... טד... הוא אחד לפני האחרון... שהאחרון זה כמובן ג´סטין (כן אני יודעת- אני הבן אדם היחיד שלא מאוהב בג´סטין...אבל הוא מ-ע-צ-ב-ן!). שלכם... תסלחו לי על התמונה... לא יכולתי להתאפק..... פשוט יפייפה.... מעיין

מור~!

New member
Round 2

איזה כיף (= מור (יש מלאן מור
) בת 17, שבועיים ו5 ימים בדרך לרישיון ("הטסט כבר נמצא, צריך לפתוח את הדלת") אואבת לכתוב "אוהבת" עם א´ מקרוני עם גבינה\קטשופ - גבינה סלקום\אורנג´\פלאפון - סלקום בריאן\מלאני - בריאן בנים\בנות - בנות That´s about it אה ותשתדלו לא להרגיז אותי
גלידות לכוווווולם על חשבוני!!
מור~!

BlueyedQT

New member
אניייייייי.. ../images/Emo13.gif

הדס בת 14 חובבת את בריאן וג´סטין.. יותר את בריאן וזהו..

Hole In The Sky

New member
היי אנשים ואנשות

אני (חדשה בפורום) משי... מנס ציונה "אני משי... ואני מכורה." צופה בהכי גאים שיש עוד מימיה הראשונים מתחרמנת מחדש בכל פרק! (יש לי אפילו צמיד של צדפים ביד ימין כמו של בריאן)
הדמויות המועדפות עלי הם אמט ודבי... וממ...זהו אהה רק עוד משו אחת! לפני הרבה הרבה חודשים שלחתי בקשה לנהל את הפורום הזה... אבל הייתה בעיה ולא הצלחתי לקבל תשובה.. בקיצור זה לא הלך אבל אני בטוחה ששרמפיניון (?כתבתי נכון?) עושה עבודה טובה שיהיו לכם חיים יפים!

למעלה