אפרת - שאלה רצינית לי אלייך

Iris-1

New member
../images/Emo4.gif אפרת - שאלה רצינית לי אלייך

היום היינו בשיחה בבית החולים עם הרופאה שתלווה את רותם לכל אורך השנה והיא אמרה משהו על טיפול פרטני שהיא תעשה לה שנקרא "פסיכולוגיה אנליטית" והיא חייבת לעשות את זה 4 פעמים בשבוע כל פעם שעה. לא כל כך הבנתי מה זה. אני לא טמבל אבל יש היום כל כך הרבה דברים ומושגים שלא מדברים אלי בקשר אליה וזה אחד מהם. אם את יודעת משהו, אולי בבקשה תבארי לי כמו למפגרים בבקשה או שאת יכולה להתקשר אלי ונדסקס - אם עוד יש לך את הטלפון שלי. אם לא תגידי מתי אפשר להתקשר אני אלייך אחרי כיפור ואני אתקשר. בכל מקרה בחול המועד סוכות ב-3.10 אנחנו באזור השרון בכפר תנובות (אם ככה קוראים לזה). עוד דבר אמרה לנו הרופאה שמאחר ורותם מאד פעילה בשטח הדיבור והיא עולה על הילדים שנמצאים איתה בקבוצה בגלל זה (חלקם מדברים עם הפרעות (כולם מד ברים בשלבים שונים). חלק מדברים עם ליקויים בשפה (כלומר משבשים מילים) והיא נמצאת בשלב שאין לה את זה. היא ממש מדברת טוב ולכן היא החליטה ללכת על הטיפול הזה אבל לא ממש הצלחתי להבין מה זה וגם הייתי די עייפה אחרי לילה של הנקה וקצת חוסר שינה ככה שגם לא ממש היטיתי לה אוזן. אני ממש רוצה ממך עצה, הסבר טלפון אם אפשר - נורא חשוב לי. המון המון תודה = וממש סליחה שיצא לי להאריך. ודרך אגב נושא השינה ממשיך ובגדול וגם הלילה נחלנו הצלחה ממשית והילדות הבטיחו לי שגם היום - לילה שלישי לא יבואו אלינו. (אני כל יום מזכירה שלא ישנים אצלנו ובינתיים זה מתקבל ללא בכי והיסטריה מצידן). זהו הבטחתי עדכון - הריהו.
גמר חתימה טובה לכולם וצום קל.

היי יקרה! ראיתי שדוד ענה

אז אני לא מרבה במילים, אני אצלצל אחרי כיפור ויופי שהולך עם השינה!! נשיקות.

למעלה