אני כזו פאדלה

Mylight

New member
../images/Emo4.gif אני כזו פאדלה

פעם התעמלתי קבוע סטודיו C ואח"כ רכיבה על סוסים ואח"כ חדר כושר והרבה ספינינג אבל כבר חצי שנה אני לא מזיזה את עצמי התירוץ של דלקת בגיד ביד שמאל כבר לא תופס כי אני מרגישה יותר טוב וגם זה לא רחוק ולא זמין ואפילו כמעט בחינם - החדר כושר שלי אז מה הקטע ? אני בטוחה שזה יעזור לעניין שלשמו התכנסנו בפורום הזה רק אין לי את הכוחות להתחיל להזיז את עצמי לשם. מכירות את ההרגשה ? מה שכן יש לנו
חדש עכשיו שמצריך לטייל בערב ובבוקר ואת זה כייף לי לעשות. ספורט לא.

מזדהה איתך../images/Emo8.gif

גם אני כבר יותר משנה לא עושה שום סוג של כושר... לפני כן עשיתי קבוע בערך שנתיים יוגה. מדהים!! חובה לנסות מי שלא ניסתה עדיין, אני עדיין מאוד אוהבת את זה אבל לא ממש חזרתי לזה בצורה רצינית. אבל לאחרונה החלטתי שצריך לחזור לכושר, אני רוצה להירשם למכון, עם בריכה מכשירים...הכל! בכלל אני טיפוס מאוד ספורטיבי (גם די רזה), אני חושבת שההפסקה מכל הספורט הזה היתה בעיקר בגלל שהחלטנו להיכנס להריון, אז פשוט חששתי לעשות כל מיני דברים שאולי יזיקו ופשוט בשביל לא לקחת סיכון...אך אני יודעת שזה לא קשור ולהיפך זה חשוב ובריא לשמור על כושר... אז אני בטוח הולכת להירשם לאיזה מכון כושר מגניב...! מה איתך? את באה?

זוג חדש

New member
את לפחות זוכרת מתי הפסקת להתעמל

אני לא זכרתי מתי היתה הפעם האחרונה שהתעמלתי - זה היה בכיתה ט' אולי... אני לא מגזימה. ובהחלטה פזיזה נרשמתי למכון כושר עם עוד חברה - אחרת אין מצב בכלל. ואני כ"כ שמחה על ההחלטה הזאת, אמנם כבר שבוע אני לא מתעמלת (קלקול קיבה), אבל חוץ מזה אני מקפידה 3 פעמים בשבוע, חדר כושר ושחיה. זה פשוט מעולה לגוף ולנשמה - אני ממליצה לך לחזור לפעילות. אל תשכחי שכשתכנסי להריון (החודש), לא תוכלי פתאום להתחיל שוב להתעמל - עדיף להתחיל לפני. יאללה אז מספיק להתפדלע ו..... 1,2,3,4, ושוב 1,2,3,4 - פעם אחרונה 1,2,3,4

למעלה