אז עכשיו תורי..

../images/Emo4.gifאז עכשיו תורי..

האיך זה שמיבש הכביסה לא מיבש.. לא מוציא אויר חם.. עוצו עיצה.. ותנו שם של טכנאי טוב.. למה.. למה מוצרי החשמל..מתקלקלים?

Angel972

New member
לא חבל להפעיל מייבש ביום כזה יפה../images/Emo35.gif

הייתה לי בעיה דומה לפני כחודשיים, פירקתי את כל המכונה ולמדתי איך הדברים עובדים
הייתה אצלי בעיה קטנה שסודרה בלחיצת אצבע. תפתחו את החלק האחורי של המייבש, תאתרו את הסליל להט (ממש קל למצוא) הוא מתחבר לממסרים קטנים אצלי, לאחד הממסרים זז איזה צ'ופצ'יק לוחצים עם האצבע, הצ'ופצ'יק חזק למקום והכל עובד מצויין. אם אצלכם זה לא עוזר, תבדקו את שלמות (מהמובן של שלם ולא קרוע) של סליל הלהט, אם קרוע, להחליף. אם לא, אז צריך להמשיך ולבדוק מה הבעיה ...

yoelth

New member
אנג'ל - אני במקומך הייתי מפעיל את

"סליל הלהט" האישי ומציע לה סיוע מעשי. שכן, קיימת סבירות גבוהה שהנ"ל אינה בוגרת מגמת חשמל ואלקטרוניקה חמש שנתיים בבי"ס אורט + תואר ראשון ושני בטכניון.....

באמת ש..

נתתי לנער לפרק..<ככה זה שאין גבר בבית מסתפקים בגברבר>.. ראיתי הרבה חוטים מלא ממסרים<מה זה "ממסרים"..אני מכירה רק מסרים של תפוז>.. ואני בכלל רק רוצה כביסה יבשה.. סליל להט..סיוע אישי.. אסור אסור לי לקחת את זה למקומות של רטוב יבש..

BenjiMan

New member
תבדקי...

שצינור יציאת האויר אינו סתום...וכמו שמילקי אמרה המסנן שבדרך כלל נמצא בדלת... ב.

Angel972

New member
אין קשר בין סליל הלהט למסנן

או לצינור יציאת האויר. אם הצינור אינו מחובר - כל החדר יתמלא ברטיבות, ויש סיכוי סביר שהרכיבים האלקט' של המייבש ירטבו ואולי אף יקצרו בגלל זה. אם המייבש עובד אך לא מחמם - יש בעיה כלשהי במנגנון המפעיל את סלילי הלהט, או בסלילים עצמם.

למעלה