אוי ואובי

למה כאלה פסימיים בגיל כה צעיר?

כל האנשים שאתם מכירים נמצאים ביחד משום הנוחות? אין שום סיכוי שהם באמת אוהבים אחד את השני? והייתי שמחה לדעת מהי ההגדרה של "אהבה אמיתית" - כי אם תספקו לי פרט חשוב זה, אני עשויה להגדיל את הוני העצמי בכמה מיליארדי דולרים פעוטים. אשמח לשמוע את ההגדרות של כולכם לעניין הזה: אני בטוחה שיהיה גוון מסוים בתשובות, אבל מן הסתם גם אחידות מסוימת בחלום של כולם: למצוא את האחד/ת והיחיד/ה, לחיות באושר ובעושר, עם ילדים מושלמים ומנומסים, משכורות עתק, ללא משכנתא וללא צרות קיומיות.

פולדרה

New member
לא פסימיים.

קצת ניסחפנו... לא כל האנשים שאנחנו מכירים נמצאים יחד מטעמי נוחות, ובטח שלא רק מטעמי נוחות כלכלית... גם אלו שנמצאים יחד מ"טעמי נוחות", כמו שהגדרתם את זה בצורה כל כך שלילית, הם יצרו לעצמם מסגרת שנוח וטוב להם לחיות בה, וזה לא רע בכלל. הבעיה היא, שבשרשור הנוכחי דיברנו על הצד הלא נחמד באהבה, שמוציא את כולנו קצת פסימיים. ולשלאתך, הגדרה של אהבה אמיתית. וואו, נורא פשוט להטיל את זה עלינו בלי להגיד קודם בצמך (נו נו נו...), אבל נחיה עם זה. ההגדרה שלי לאהבה אמיתית היא לדעת להקים משהו חיובי, בד"כ בית, משפחה וכו´, לטפח אותו ולשמור עליו לאורך זמן. בתקווה שההגדרה שלי תתרום למציאת הנוסחא לאהבה אמיתית ובכך בהגדלת ההון של אפי במיליארדי דולרחם פעוטים.

עמיתר

New member
אני כמובן לא מסכים

עם זה שאין דבר כזה אהבה אמיתית. אני יכול להבין את המרירות בעקבות מה שקורה או קרה להורים שלכם, ולצערי זה עוד יקרה לרבים וטובים. בעיניי, אהבה אמיתית זה בעיקר חברות אמיתית, הערכה הדדית, אמון וכנות בסיסיים לעניין, והנאה ונוחות להיות ביחד, לא משנה באיזה גיל ובאיזה מצב.

עוד כמה אלמנטים להגדרה

ובתקווה שבסוף נוכל לרשום פטנט על הנוסחה שנמצא, ונגרוף אוצרות בהנפקתה לציבור. כמדומני שאהבה משולה בעיני למוכנות הנפשית לוותר, להתפשר, לחשוב על צרכי השני/ה ולא רק על שלך, לקבל את החסרונות להעריך את היתרונות, ובעיקר - לסמוך עליו שהוא יעשה אותך בנאדם יותר טוב, שלם, מאושר ושמח בחלקו. עכשיו תורכם. יש עוד, אני משוכנעת.

../images/Emo24.gif

אין לי הרבה מה להגיד לך........ יש בתפוז פורמים פ8ורום ילדים להורים גרושים (235) אני לא משתתפת שם- כי אני לא אחת כזו אבל ממה ששמעת הוא אחלה פורום ויש לו אחלה מנהלים אז תנסי להעלות את הבעיה שם.....

De-Panther

New member
אהבה אמיתי אוויש שאלה קשה אבל כשאני

ימצא את זה אני יגיד לך אהבה אמיתית זה כשזוג אנשים חושבים כל הזמן אחד על השני בלי סיבה שכשעצוב מספיק לחשוב על הבנאדם האחר ולהתעודד כשבני הזוג חושבים איך לעשות טוב לאחר כשאכפת להם רק לפגוש אחד את השני כשהם יכולים לשבת אחד מול השני ולהסתכל אחד לשני בעינים ולדעת שבלעדי בן הזוג האחר אין עולם כשהם יכולים לדבר שעות על כלום ולהנות מזה זאת אהבה!! כמובן שיש עוד אבל זה מה שחשבתי עליו עכשיו

אהבה- לפי לינקין

אהבה היא רגש כמו כאב או שנאה, אותו רגש שגורם לך לרצות לוותר על הכל: האושר שלך, החיים שלך, כל דבר, כדי לשמח את האדם שאוהבים. אהבה היא משהו להאחז בו כשאין תקווה. אהבה היא מה שעוזר לך למצוא את הכח בפנים כשאתה לבד, כשקר לך, כשכואב לך. אהבה היא מה שעושה בנאדם לבנאדם היפה ביותר בעולם, ולא רק חיצונית, אלא גם פנימית. הרי היופי הוא בעיני המתבונן. אפשר להגדיר אהבה? לא. האהבה היא דבר אחר לכל אחד. כל אחד מחליט שהוא מאוהב על סמך דברים שונים, אופי, מראה, שילוב מסוים בין השתיים. אהבה היא מה שגורם לך לרצות לקום בבוקר, ללכת לישון בערב עם חיוך. אהבה יכולה להיות כלפי ילדים, הורים, חברים, ידידים או כלפי אותו מישהו מיוחד. אהבה, לדעתי לפחות, היא הרגש החזק בעולם, כי היא הדבר שיכול להעלות לך חיוך על הפנים כשהכל נראה אבוד. אהבה? אינה אלא רגש, אך הרגש הזה הוא מה שמייחד כל אדם, כי כמו שאין שתי אנשים אם אותה טביעת אצבע, אין שתי אנשים עם אותו לב, והאהבה היא מה שמייחד את הלב של כל אדם. אהבה היא הרגש הטוב בעולם והגרוע בעולם במקביל. אין דבר נפלא כמו אהבה, אך אין נורא מאהבה חד צדדית. אהבה חד צדדית גורמת לאנשים להשתנות, לרעה. האהבה היא מה שאנחנו עושים ממנה, כל אדם לעצמו. מה היא אהבה בשבילי? היא מה שאני מרגיש כלפי אותו אדם איתו אני רוצה להיות כל החיים שלי... אהבה כלפי המלאך שלי, הנפש התאומה שלי... ואהבה כלפי מישהו שמבין אותך...כל זה הרגשה אחת... שכשאתה עם אותו מישהו, הכל בסדר, כל הקושי נעלם... אתה מרגיש שאתה יכול להיות פשוט אתה.. ואתה תעשה הכל ושלושה צעדים קדימה כדי שמי שאתה אוהב יהיה מאושר, כולל להקריב את האהבה שלו כלפיך, או לוותר על האושר שלך.

De-Panther

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

לא פייר!! תמיד אתה יודע להשתמש במילים כאלו בומבסטיות בעע זה מעצבן אתה מעצבן אני אף פעם לא יכול למצוא מילים ולך זה כזה קל!!

לדעתך זה קל?

זה ממש לא קל... זה קשה.. וזה כואב.. אני עושה את זה כי זה מה שמשאיר אותי שפוי... זה מה שמחזיק אותי. אם אני לא אוציא דברים כאלה החוצא, אני לא יודע איך אצליח לשרוד

וכדי להמשיך את הדיון

לגבי "מהי האהבה האמיתית" בעיניכם (כשהמטרה הניצבת מולנו היא, כמובן, גריפת הון שחור ממציאת הנוסחה), הנני מפנה מקום להגדרות נוספות.

De-Panther

New member
לקוח משיחות שנעשות איתי עכשיו!חשוב!

אהבה זה כשיודעים להקשיב אחד לשני זה כשמאמינים אחד לשני כשיודעים כשמישהו מתכוון לדבר רציני שלא מתעלמים מהאחר וכמובן שיודעים לסבול אותו בתקופות שונות

לא הון ולא בתיך

אני עשיתי את זה כדי לומר את מה שיש לי להגיד. אז מי רוצה את הנתח שלי במניות?

מיטללל

New member
אי אפשר להגדיר מה זאת אהבה

אני בכלל לא יודעת מה אני צריכה לעשות עכשיו. לא רציתי לצאת הלילה. מקודם הצלחתי להירדם אבל התעוררתי אחרי שתי דקות. ביומים האחרונים לא אכלתי כלום. למרות שמקודם חשבתי שאני מתחילה להרגיש כמעט כרגיל.. עכשיו רע לי יותר אחרי כל נשימה.

De-Panther

New member
רוצה המלצה תצאי לחופש עם חברים תלכי

לבלות רחוק מהבית לכמה ימים תנסי כמה שפחות לחשוב על זה זה בא עלייך בבום רציני וזה כואב תצאי לחופשה ואחרי זה תחזרי הביתה לבלאגן את לא תוכלי לעמוד בזה אף אחד לא יכול זה יותר מידיי לחץ את חייבת את זה לעצמך זה בסדר שתחשבי על זה בחופשה תחשבי על זה כמה שאת רוצה אבל כמה שפחות יותר טוב

מיטללל

New member
חופשה?

הלוואי שהייתי יכולה לצאת מהבית לכמה ימים. אבל אני לא לבד. ואני לא יכולה לדאוג רק לעצמי. יש לי אחות בת 14 שגם עוברת עכשיו כל מיני דברים. שהיא בכלל לא מבינה מה הולך.בשתי הלילות האחרונים היא ישנה בחדר שלי. אני לא יכולה לבחור על מה לחשוב. גם שחברים שלי מתקשרים הם רק מדברים על זה. וזה משגע אותי. אבא שלי עכשיו אומר גם שהלב מתחיל לכאוב לו. והוא גם לא ישן. רק אמא שלי ישנה.

למעלה