../images/Emo39.gif

שבת קסומה ושקטה לכולכם מקווה שאתם מצליחים לנוח ולאגור כוחות לשבוע הקרוב שולחת לכל אחד מכם כוכב אושר שאו ברכה ורק טוב!!!
פרח|

../images/Emo143.gif קסומה מעין כמוהה

היום אני ובני הלכנו לפרק לאומי רצנו וצחקנו ובסירה הפלגנו ולסיום המהמם רקדנו לנו על במה לצלילי המנגינה. לא שאני לא ידעתי על כך שהוא אוהב לרקוד-אבל ריקודי עם... חחחחחחחחח(חיוך מאוזן לאוזן) והוא רק בן שנתיים וחצי. סוף שבוע מקסים ... סגול.

judyr

New member
איזה כייף חמוד../images/Emo42.gif

תעשה חיים תבלה איתו ככל שאפשר

אמממממ סגול ובנו בפארק.....

איזה כייף... מקווה שעשיתם חיים מופלאים ובוודאי שרקדתם... ילדים אוהבים מאאאאאד מוסיקה (גם ריקודי עם??) שולחת לכם שקית של צלילי מנגינת הלב שאו ברכה ורק טוב!!!

שבת קסומה גם לך גחלילית זוהרת בחשכה

מאחלת לך ולכל החברים הנפלאים בפורום המדהים הזה .. את השבת הכי קסומה .. את השבוע הכי נפלא .. את הכל ... אני מרגישה הרבה יותר טוב , תודות לכל הדברים הנפלאים ששלחת לי .. ואני .. בשבת הזאת לא עשיתי דבר ... בעצם כן , שי הכין לי אמבטיה של מלחים .. שהרגיעו אותי .. עשו בי פלאים .. אכלנו צהרים {בעצם הזמנו לבית } תאילנדית טעימה ... ישנתי צהרים ממש כמו ילדה טובה .. בסך הכל ביליתי די נחמד .. מה שמבעס אותי זה שזה עוד מעט נגמר .. אבל לא נורא .. תמיד יש את סוף שבוע הבא .. נשיקות חיבוקים והרבה אהבה לכולםםםםםםםםםםםםם שרון נ.ב לא נעלמתי .. אני פה ..

שרונייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

איזה אושר לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ושפינקת את עצמך ביום קסום בלי טרדות ויגע רב! ודרך אגב... אכלת תאילנדית שלמה??
כלומר בני אדם אוכלים אחד את השני?? בעצם אני יודעת את התשובה חחחחחח
מקווה שנהנתם שולחת לך שקית של כוכבי בריאות ואושר רק טוב!!!

למעלה