../images/Emo39.gif

שלום, אני חדשה בפורום. ואני עומדת לקראת טיפול הפרייה ראשון.רציתי לשאול אם יש למישהי מכן מושג כמה עולה טיפול הפרייה אצל רופא פרטי. הבנתי שבכללית נותנים החזר של בערך 5,500 . אז כמה זה אמור לעלות ?

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לשהייה

קצרה ביותר במחיצתנו...
לגבי הכללית אני באמת לא יודעת...
אבל אני יכולה לומר לך שעלות הטיפול אצל הרופאים שאני מכירה (באזור י-ם) היא בסביבות 5,500...
ולצערי ממאוחדת לא מקבלים על העניין החזרים...
תבררי לאיזה רופא את רוצה ללכת, יכול להיות שאין סיבה לקחת אותו באופן פרטי...
גם אני לפני ההפרייה הראשונה רציתי לקחת את הרופא שלי באופן פרטי אבל הוא אמר לנו שלדעתו סתם חבל על ההוצאה... אז זה תלוי באיזה בי"ח את כמה רופאים יש בצוות , כמה המתנה יש בד"כ לאותו הרופא וכו'...
מה שלא יהיה ומה שלא תחליטי אני מאחלת לך מכל הלב
המון המון בהצלחה!

מי מכיר ?

מישהי מכן מכירה את פרופ' דור ? האם עברתם אצלו הפריה ? אם כן - איך הוא ? אשמח לשמוע .

שירלי34

New member
פרופסור דור

הי, אני מטופלת בתל השומר והולכת אליו באופן פרטי (אחרי שהיו לי שני הריונות כימיים בטיפולים בתל השומר). כשהולכים אליו פרטי הוא נחמד, נראה מקצועי ומתעמק בתיק. (אין לי מושג איך הוא לא בפרטי). דרך אגב, הוא לא זה שעושה את השאיבות וההחזרות כי זה עניין של מי בתורנות. נורא קשה לקבוע אצלו תורים וזה לוקח כל פעם לפחות 3 שבועות מאחר והוא נמצא המון בחו"ל. הוא גם לא נותן את הסלולרי שלו לשאלות. עכשיו אנחנו עוברים רופא לד"ר ברקוביץ משום שיש לנו בעיית זרע ואחרי 4 IVF שלא הצליחו (מתוכם שני הריונות כימיים והפלה טבעית אחת) אנחנו רוצים לנסות את שיטת ברטוב. שיהיה בהצלחה!!!

טאיה1

New member
ואני הייתי אצלו ועזבתי אותו

כי לדעתי הוא ממש לא נחמד, לא קשוב, ובטח שאין לו חשק או זמן להסביר דברים. אבל- הוא רופא מצוין

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif סליחה שפיספסתי את

ההודעה הזו שלך (טוב, אולי אם לא הייתי צריכה לרוץ אחרי שירשורים, הייתי רואה אותה
) למה פרטי? כמה פרטי? את יכולה לקחת רופא פרטי שיתן לך את הפרוטוקול ויעשה את השאיבה וההחזרה (כל רופא והעלויות שלו) ועל זה יש לך החזרים של 80% מהקופה שלך עד שלושה החזרים בשנה (כמדומני) בכל מקרה עבור עלות בית החולים את יכולה לקבל החזר מקופת החולים שלך, את צריכה לקבל מהם אישור לתהליך וטופס 17. פרטי פרטי עולה בסביבות ה 20000 ואין סיבה לכך. לעומת זאת יש מספיק רופאים ציבוריים שיוכלו ללוות אותך בתהליך ולא תצטרכי לשלם כל כך הרבה. יש הרבה שירשורים והודעות על הנושא הזה, מציעה לך לחפש קצת בפורום ובשאלות הנפוצות (בשורה הכחולה למעלה). בהצלחה

למעלה