childfairy

New member
../images/Emo39.gif

טוב לקרוא ממך שוב, cherry(נא לקרוא במבטא צרפתי, תודה
) כ"כ יודעת על מה אתה מדבר כשאתה אומר צורך בשינוי... (כן, גם כאן העניין הוא בעיקר זוגיות כי כל השאר מלא אצלי עד אפס מקום). אבל מה... בסביבה שלי אין זכר לאריה, אפילו לא לזנב של אריה. מאקסימום זנב של ירבוע. ואף על פי כן, אני יודעת מעל לכל צל של ספק שאת הרגש שחוויתי (ואני לא יודעת אם הבנתי אותך נכון ואליו התכוונת, אבל זה מה שאני קלטתי ועל זה אני כותבת) - אהבה אחת שהיתה מעל ומעבר לכל מה שהרגשתי לפני (והרגשתי לפני) אין סיכוי שאני אשכח ואין סיכוי שאתפשר על פחות מלהרגיש אותו ואת זה בכל תא ותא בגוף. אני מקווה שגם אתה לא תשכח ויותר מזה, אני מקווה שתרשה לעצמך... שתשאיר לב פתוח (אולי אפילו רק שביל צר ומטושטש אבל קיים, אליו), גם בתוך השיגרה השוחקת, המקהה הזו, גם בתוך השאלות הבלתי פוסקות, גם בתוך הגעגוע והכמיהה ששואבים אותנו אליהם לפעמים כמו מערבולת ונעשים העניין עצמו במקום סימפטום או גורם מוטיבציה. בחדר שלי יש לוח מחיק ומדי פעם מתחלפים עליו ציטוטים של שירים, עד לא מזמן זה היה "אנו נפגש בתום דרכים ושאלות, נפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות. אני יודעת שאתה קרב עכשיו. אביב חלף, קיץ נאסף והגשם שב..." אני מעדיפה לחשוב על זה ככה, הוא בדרך אלי כמו שאני בדרך אליו. וגשם? שנינו יודעים כמה הוא טוב, כמה הוא מחדד הכל בחשיבה, ברגש, הכל הרבה יותר ברור, נמצא גם אם כואב לפעמים. אני מקווה שתמצא את זנב הלביאה שאתה מחפש בקרוב. (ושתתפוס את הזנב הזה ולא תתן לו לחמוק מאחיזתך). פייה.

אנדר

New member
חומות של תקווה

ראית את הסרט? זו קלאסיקה.. מדובר שם על אדם שמאמין במשהו ועושה משהו כדי לצאת... אצלי החומות יותר מסובכות, כי הן מסביב ללב.. כל פעם אני מוסיף לבנה. ככה אני נהיה שטחי. אני הולך לתפוס זנב כנראה, אבל הוא לא יהיה של זוגיות אלא שלב בחיים, זו עבודה חדשה... ושוב יתחילו הטיסות לחו"ל והעבודה המסיבית... אני הולך להיטמע.. אולי אתפוס זנב של לביאה ספרדית או אנגליה.. גיחי.. אצלך.. יכול להיות שחבורה של אריות מכשכשים בזנבם מולך ואת לא שמה לב,כי את במצב שכנראה אני הולך להיכנס אליו. אני אוכל להלוות לך את ג´יגה אם את רוצה... היא כבר תדאג למלא את חייך שחבל על הזמן.. אבל זו מעין בריחה. העניין של להתפשר.. זו כבר באמת בעיה..אסור להשוות אף פעם,לדעתי,למה שהיה בעבר..תמיד להתייחס לזה כהתחלה חדשה,אחרת תמצאי את עצמך עם הרבה ג´יגות.. אני חושב שאם תשימי לב,גם לפני הפעם האחרונה.. היה לך בפנים את הקטע של לא להתפשר,אבל ויתרת קצת כדי לתת לזה הזדמנות. אני חושב שכולנו ככה. העיקר שנמשיך לשתות עוד יין אדום. העיקר שלא נשכח מה זו אהבה. העיקר שנלמד מאכזבות. העיקר שנשתדל להיות פתוחים. העיקר שנהיה מודעים מעבר לסביבה שלנו. העיקר שנשתדל שלא יכתיבו אותנו. העיקר שנדע להתפעל. העיקר שימשיכו להיות לנו עליות וירידות כי אחרת זה עצוב ומשעמם. העיקר שנמשיך להאמין שאולי נזכה בלוטו.
העיקר שאנחנו מודעים. העיקר... שנמשיך בחיפוש לשינוי.. כי אני חושב שזהו השלב הבא שלנו, ואולי זו כוונתו של מי ששם אותנו פה. כמובן שהחיפוש כולל שתיית בירה, פוזה, ווינסטון אדום, משקפי שמש כהים,מציאות מדומה, בריחה, משחקי אגו, משחקי קשה להשגה,אוכל טוב, בילויים, חלומות, חתולים,ים, מבטים בורחים,צחוק מעושה, לבוש מדליק, שקרים לבנים,אגו,סרטים, קניות עם חברים, טיולים, רצינות כשנתקלים באופציה,התעלמות בלא-אופציה, פרפרים בבטן, ותקווה לשינוי. כל הנחלים זורמים לים אבל לי אין לאן ללכת.. אנדר

למעלה