ד ו ר י ן

New member
../images/Emo39.gif

לקחתי כחול צבעתי את הים הוספתי ירוק סגרתי עולם צובעת הכל בורוד עמוק למרות שמבינה שאתה כבר רחוק הצבע הלבן נתן את המרחב מקווה שלא מחכה לך לשווא אי שם עומדת לה ציפור על המזח שטה אנייה כחותמת לנצח צבעים רבים נבראו בעולם ואני משתמשת כמעט בכולם לפעמים אני אוהבת את הצבע הסגול אי שם מתנגן לו בליווי תו הסול קרני השמש בראו את הצהוב כדי שתמיד נרגיש קרוב לא אחת האדום יצר מלחמה הצבע יפה אך מפחיד משום מה החום הוא צבע האדמה מה שגורם לי להרגיש איתך שלמה והצבע האחרון שעליו אני רוצה לספר זה צבע שאליך מאוד מדבר אתה בטח סקרן לדעת באיזה צבע מדובר את זה אספר לך רק מחר כשאקום בבוקר עם הזריחה והצבע שאבחר ישקף אותך זה בטח אחד הצבעים הקיימים בשיר בהתאם להרגשה אני אותו אפשיר

דוריןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

לקחתי את כל הצבעים שהזכרת ערבבתי היטב היטב ויצא לי צבע מיוחד במינו צבע שאין אפשרות לתאר צבע של חלום ותקווה צבע של אהבה ושלווה צבע של חום ולבלוב צבע שעוטף אותך בכל הגוף צבע רך ומתוק צבע שנותן רעש של תקתוק צבע מיוחד שמעורבב היטב ואם ננשה ממנו לשכתב רק את שמך הוא כותב את גדולההההההההההההההההההההההההההההההה מקסימההההההההההההההההההההההההההההההההה מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההה

ד ו ר י ן

New member
אני ....

רק לומדת מהגדולה ביותר כן, זו את חן חשבת שדיברתי על מישהו אחר ? אוהבת אותך נשמה טהורה וכיף לי שיש לי כזו חברה

דוריןןןןןןןןןןןןן תרגעי חברה

אל תהפכי אותי לעגבניה אדומה תני לחום לעשות לי את הפעולה עכשיו אני מרגישה נבוכה כי לא מגיע לי את כל זאת הערכה לכל אחד יש את הכישרון שלו ואצלך הכישרון בא מלידה וזה הדדי חברה כך אלייך אני מרגישה טובות השניים מן האחת

למעלה