yonit107

New member
../images/Emo39.gif

ערב טוב לכל חברי הפורום היקרים והמתוקים רציתי להגיד לכם שנסעתי ביום חמישי לסוף שבוע עם בעלי לתל אביב ובדרך הייתי מוכרחה להכנס לבית העלמין למייק קניתי זר פרחים ענק להניח על קברו הלוואי והיה רואה כמה המון אהבה יש לו וכמה מעריכים אותו וכמה הוא חסר
היפה הזה לאלפי מעריצים . מייק בשבילי הוא חלק מהמשפחה אצלי בבית נושמים אוכלים מייק ברנט 24 שעות והכול מהאבה לאחד והיחיד מכולם. שיהיה המשך יום נפלא ונעים מיונית באהבה

תודה לך יונית שבדרכך לתל-אביב, עצרת במיוחד

בבית הקברות כדי לשים זר פרחים. כשאנחנו כמשפחה נוסעים לתל-אביב ועוברים דרך מחנה דויד, אף אחד לא טורח ל לעצור בשביל בני המשפחה שלנו, שקבורים שם. ואילו את, עוצרת, קונה זר, נכנסת ומבזבזת זמן בהתיחדות על הקבר שלו. אין לי מילים, כל הכבוד לך. סיגל, הטבולטור לא קיים יותר. לא נורא, נוותר עליו, אל תתאמצי יותר מידי, ממילא את עסוקה עכשיו בדברים אחרים. חיוך תמים ומקסים בתמונה ששמת. וגם התמונה שהוא יושב על הכיסא שעשוי מקש, תמונה מאוד מפורסמת שלו, הוא נראה נינוח ולא לחוץ וגם יחף, כנראה שהיה לו כיף, אולי בילה בחופשה. התמונה בבריכה, מזכירה לי את הבריכות של הבתי מלון באילת.

Kelin

New member
ערב טוב יונית

כל הכבוד לך. את האמת זה מרגש אותי לראות מעריצים כמוך שפועלים מהלב, חבל שבעלך לא צילם אותך היית מעלה תמונה לפורום והיינו מכירות
אני עולה פעם- פעמיים בשנה לקברו להניח פרחים לקרוא פרקי תהילים מדליקה נר לעילוי נשמתו
ותמיד יוצאת דומעת כולי. אין מה לעשות מייק נכנס עמוק ללב ולנשמה
אם מותר לי לשאול, במה את עוסקת ביום יום ? המשך ערב נעים,קלי

Kelin

New member
../images/Emo51.gif מאיה

למה את לא שמה אף פעם תמונות ?

לצערי אני לא יודעת איך להוריד תמונות למחשב

וגם לא יודעת להעביר קישורים.

Kelin

New member
זה קל...

כדי לשמור תמונות במחשב את לוחצת על התמונה קליק ימני על העכבר save picture as, את בוחרת איפה לשמור את התמונה במחשב ולוחצת על "שמירה". וקישור את מעתיקה(מסמנת עם העכבר) משורת הכתובות אינטרנט למעלה .ctrl +c במקשים כדי להעתיק את הכתובת או את הטקסט שאת צריכה ולהדביק את הקישור או הטקסט את לוחצת על המקום שאליו את רוצה להעתיק את הקישור ctrl + v. וזהו. תנסי ובהצלחה. קלי

תודה לך קלי, הדפסתי את זה, ואני שומרת את זה

במגירה ליד המחשב. ברגע שיהיה לי מה להעביר, אני אשתמש בזה. הסתפרתי קצר היום. למי שמכיר אותי עם השיער הארוך, אז כשניפגש, שלא יחטוף שוק. הרבה פחות יפה מהתספורת קארה הארוכה שהיתה לי לפני, אבל, הרבה הרבה יותר נוח בקיץ המשוגע והחם מאוד שאותו אנחנו עוברים עכשיו. וכל הכבוד לכל אילו שיש להם שיער ארוך וסובלים. גם לגברים שבינינו, ביניהם דניאל שלנו, שמגדלים שיער ובקיץ סובלים, ומוכנים לסבול בשביל היופי הזה.

Kelin

New member
כן הקיץ הזה חם יותר מהקודם ../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

לא קל להיות עם שיער ארוך בקיץ אבל תראי את מייק שלנו איזה שיער ארוך ושופע היה לו מקסים ביופיו

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

קלי מתוקה מייק הוא חלק ממני וחלק ממשפחתי אני תמיד מרגישה צורך לעלות לקברו של מייק להניח זר פרחים להדליק
ולהתייחד איתו אני מרגישה המון געגועים למייק מייק נכנס עמוק בלב ובנשמה אני נושמת מייק 24 שעות יש לי המון אהבה
למייק ה -
שלנו קלי אני מאוד אשמח להפגש איתך לכוס
ולהכיר אותך מקרוב לגבי עיסוקי ביום יום אני מנהלת מחלקה משרד הבריאות בחיפה בקרית הממשלה בעיר לא רחוק ממקום מגוריו של מייק שמשם הוא התחיל את תחילת הקרירה. קלי שיהיה לך המשך יום נפלא
יוניתוש

Malka61

New member
יפה מצידך../images/Emo141.gif

ראוי להניח על מצבתו של מלך מלאך כמותו מייק ברנט
בעזרת השם גם אני אסע לחיפה ואבקר בבית העלמין, אני תמיד עוברת ומניחה פרחים גם בקבר אמו ברוניה ואביו פישל ז"ל
לילה טוב לכולם. ממלכה

yonit107

New member
../images/Emo204.gif

למלכה ערב טוב קודם כל תרגישי טוב תשתי הרבה תה עם נענע מייק הוא חלק גדול ממני יש לי המון אהבה ל -
ותמיד אני מרגישה שאני חייבת ללכת למייק ולהיח על קברו פרחים ולהתייחד אתו כמה דקות זה עושה לי טוב בנשמה וזה המקום שאפשר להיות הכי קרובים אליו למייק מלכה הלוואי ומייק היה רואה כמה אהבה הוא ממקבל מעריציו הצעירים וגם המבוגרים מבינינו אני בטוחה שמייק היה מעריך מייק היה אדם עם אופי מאוד מיוחד צנוע , מסתכל לאנשים בגובה העיניים למרות הפרסום יש רק אחד ויחיד כזה כמו ממייק ולכן הוא חודר לאנשים ממש בתוך הלב . מלכה המשך יום נעים והרבה
ובריאות מיונית באהבה

Malka61

New member
תודה יונתי ../images/Emo204.gif

תודה על האכפתיות אני מרגישה יותר טוב תודה, נחנקתי כבר מרוב תה
הילדים עוזרים לי ומטפלים בי כל הזמן דואגים לאמא מקסימים וגם בעלי המתוק מפנק אותי

M i k e s F a n

New member
מייק בטח גאה בך ../images/Emo189.gif

על מה שאת עושה בשבילו וכל נשימה אצלך היא שלו
כן ירבו מעריצים כמוך

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

סיגלוש מתוקה אני בטוחה שמייק היה גאה בכולנו והיה מעריך את מה שאנחנו הצעירים שנולדו בזמנו או נולדו אחרי תקופת מייק אני בטוחה שם היה בחיים הוא היה כל כך מאושר לראות צעירים כמונו שמעריצים ואוהבים אותו בלב ובנשמה בשבילי מייק הוא לא זמר הוא בנאדם עם לב זהב , ישר גם בשבילי יושר זה דבר חשוב מאוד , צנוע .מייק אדם מאוד מיוחד אפשר ללמוד הרבה ממייק איך להצליח בכלל בחיים ולהשאר אותו בנאדם גם לפני הפרסום , מה שלא קורה היום אצל "אנשי הסלבריטי" יוצא משהו חדש בעולם המוזיקה מהר מאוד מתנהג כבנאדם סנוב טופס גובה לא משנה שאין לו על מה כמו לדוגמא אלה שזכו "בכוכב נולד " שהןם לא משהו, היום בכלל כמעט ולא שומעים אותם . הם צריכים ללמוד הרבה מאוד ממייק
שלנו האחד והיחיד בעל הקול המשגע המרגיע היופי המיוחד שהיה לו וגם אחרי 32 שנה השירים שלו ומייק עדיין נשארו מס 1 ואף אחד לא יגיע להיות כמו מייק שלנו . סיגל יש לי אהבה מאוד מיוחדת למייק הוא חלק גדול ממני ומהחיים שלי ותדעי שכל מה שאני עושה למייק הוא גם בשם כל אוהבי מייק ברנט
סיגלוש שיהיה לך המשך יום נפלא
ומקסים
מיוניתוש באהבה

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

סיגלוש מתוקה אני בטוחה שמייק היה גאה בכולנו והיה מעריך את מה שאנחנו הצעירים שנולדו בזמנו או נולדו אחרי תקופת מייק אני בטוחה שם היה בחיים הוא היה כל כך מאושר לראות צעירים כמונו שמעריצים ואוהבים אותו בלב ובנשמה בשבילי מייק הוא לא זמר הוא בנאדם עם לב זהב , ישר גם בשבילי יושר זה דבר חשוב מאוד , צנוע .מייק אדם מאוד מיוחד אפשר ללמוד הרבה ממייק איך להצליח בכלל בחיים ולהשאר אותו בנאדם גם לפני הפרסום , מה שלא קורה היום אצל "אנשי הסלבריטי" יוצא משהו חדש בעולם המוזיקה מהר מאוד מתנהג כבנאדם סנוב טופס גובה לא משנה שאין לו על מה כמו לדוגמא אלה שזכו "בכוכב נולד " שהןם לא משהו, היום בכלל כמעט ולא שומעים אותם . הם צריכים ללמוד הרבה מאוד ממייק
שלנו האחד והיחיד בעל הקול המשגע המרגיע היופי המיוחד שהיה לו וגם אחרי 32 שנה השירים שלו ומייק עדיין נשארו מס 1 ואף אחד לא יגיע להיות כמו מייק שלנו . סיגל יש לי אהבה מאוד מיוחדת למייק הוא חלק גדול ממני ומהחיים שלי ותדעי שכל מה שאני עושה למייק הוא גם בשם כל אוהבי מייק ברנט
סיגלוש שיהיה לך המשך יום נפלא
ומקסים
מיוניתוש באהבה

M i k e s F a n

New member
מעריך ועוד איך מעריך ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם היה רואה את גדולת הפורום ואיסוף כל מעריציו למקום אחד ומיוחד הוא בטוח גאה. הנצחתו היא חשובה מכל, לא הכרתי אותו אך עשיתי בשבילו יותר ממעריצים שחיו בזמנו ומתיימרים להנציח אותו, לא ציפיתי מעולם לפידבקים זה הכייף שלי והכבוד לפעול להנצחתו הלאה ...גם לדורות הבאים. רואים מאופן כתיבתך שיש לך אהבה והערצה מיוחדת למייק וזה יפה מאוד
שבת שלום לך ולכל חברי הפורום יונית'וש
סיגל

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

סיגלוש מתוקתי קודם כל בוקר טוב
ומצויין סיגלוש את עושה עבודה נהדרת כל הכבוד
ותמשיכי ככה מתוקה . אני גם לא הכרתי את מייק , שמייק היה בשיא הצלחתו בשנות השבעים אני הייתי בחיתולים אני רק נולדתי ב- 10.5.1970 בשבילי מייק הוא כמו אבא הוא הכול אהבה שלי למייק מאוד חזקה . אני באמת חושבת שאנחנו המעריצים הצעירים עושים הרבה יותר מהמעריצים הוותיקים בשביל מייק כל אחד והדרך שלו להנציח את שמו של מייק ה -
שלנו ואסור לנו להפסיק את הנצחתו של מייק גם לדורות הבאים כמו שאני העברתי למאי הקטנה שלי את האהבה למייק האחד והיחיד . סיגלוש שיהיה לך המשך יום מקסים ונפלא ושבת שלום ומבורך
שבת שקטה ושלווה עם הרבה
מיוניתוש באהבה והמון נשיקות

לא לשכוח שכיום יש אינטרנט, מה שלא היה לפני 10

שנים, לכן מצליחים להתאחד ולעשות פגישות.

למעלה