PLUS למה קראת לעצמך ככה את באמת +
P plus New member 29/8/01 #2 באמת ובתמים... תודה על ה - , אני אישית מעדיפה את ה- הנצחי שלי.. מי את/ה??? לירון
ב בר (בת) New member 29/8/01 #3 ../images/Emo47.gif לירון.. חולה עלייך!.. ---- ---- יום טוב חמודה!.. אוףף.. משעמם לי רצח.. טוב אני ולכת ואני אחזור יותר מאוחר בה ביי לבנתיים!..
../images/Emo47.gif לירון.. חולה עלייך!.. ---- ---- יום טוב חמודה!.. אוףף.. משעמם לי רצח.. טוב אני ולכת ואני אחזור יותר מאוחר בה ביי לבנתיים!..
ב בר (בת) New member 29/8/01 #7 וואי.. וואי.. פלוסית.. ../images/Emo27.gif ../images/Emo41.gif יאללה סוף סוף אני אראה אותכן.. וואי איזה כיף לי... את באה לפגישה?.. חולה עלייך בטרוףףף... בה ביי
וואי.. וואי.. פלוסית.. ../images/Emo27.gif ../images/Emo41.gif יאללה סוף סוף אני אראה אותכן.. וואי איזה כיף לי... את באה לפגישה?.. חולה עלייך בטרוףףף... בה ביי
G gigunav New member 29/8/01 #4 ../images/Emo14.gif PLUS פלוס מי אני זו לא השאלה אלא מה אני מסוגלת להיות תני לדמיון שלך להוביל אותך מי אני אבל בוודאות לא מישהי שאת מכירה
../images/Emo14.gif PLUS פלוס מי אני זו לא השאלה אלא מה אני מסוגלת להיות תני לדמיון שלך להוביל אותך מי אני אבל בוודאות לא מישהי שאת מכירה
P plus New member 29/8/01 #5 דמיון זה טוב בובה... השאלה מה עומד במבחן המציאות!!! .... איך את במבחנים????
G gigunav New member 2/9/01 #11 plus ../images/Emo24.gif במבחנים אני יותר מ100 זה בטוח ותמיד אני מקבלת יותר ממה שצריך תמיד אני מקבלת את ה +
plus ../images/Emo24.gif במבחנים אני יותר מ100 זה בטוח ותמיד אני מקבלת יותר ממה שצריך תמיד אני מקבלת את ה +