סופה10

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם! מקווה שישנתם טוב! וחלמתם רק על הכי טוב! שיהיה לכם אחלה יום ועבודה נעימה חופשה מהנה(למי שעדיין בה) ולימודים מרתקים(לקטנטנים ולבוגרים)!

טל205

New member
בוקר טוב

אכן כן, לימודים שמרתקים אותי לכסא מהבוקר עד הלילה... יום שמח לכולם.

Barvazoom

New member
בוקר נפלא!../images/Emo8.gif

יום שלישי אמצע שבוע, טל - מקווה שהלימודים לא הורסים לך את הכיף גלעד - חיבוק ואיחולי המשך שבוע מלא בשמחה קושקושית - מתגעגעת אליך! חייבות להפגש כבר!! נשיקות דולפינה - שתעבור התקופה הזו בעבודה, את מדהימה ותודה על ההקשבה!
עכבישי - מליון שנה לא דברנו אבל מאחלת לך המשך שבוע רגוע גלי - איך הדירה? איך הנמלים? ;)
בוא שניה (מיקו) - אנה נעלמת? איך הלימודים? :) מיכל גור - שוב שולחת לך חיבוק ואנרגיות הכי טובות שיש באמתחתי כהן - תמשיך לכתוב ולרגש. שיהיה לך שבוע מקסים ושקט
ולכל השאר ומי ששכחתי בעוונותי - איחולים מכל הלב לשבוע נפלא!

ורק אותי לא הזכרת?! ../images/Emo10.gif

בוקר אור.. יום שלישי פעמיים כי טוב.. טל? עוד לא נגמרו המבחנים?! הממממ..אז ,מה אני הולכת לעשות היום? מתחילה לעבוד מ14 עד לא יודעת מתי..תלוי בלחץ העבודה.. בינתיים רק התעוררתי.. כואב לי קצת הראש.. אבל, יעבור.. שיהיה לכולנו יום מקסים! וגלעד, אנחנו צריכים לדבר!

טל205

New member
צהריים טובים

נו, מה עם הכאב ראש? עבר? מבחנים אין אבל לימודים יש בלי סוף.אתמול דנו במקרה של הלוואה עם משכון כשבסופו של דבר ההלוואה נגבתה מהמשכון אז השאלה היא ממתי חלה הבעלות הממונית של המלווה על המשכון? למפרע, מזמן ההלואה או מזמן הפרעון. והיום, מקרה לגמרי שונה.. האמת שהתחלתי לכתוב ומחקתי כי זה היה מדי מורכב.. סורי. אולי אכתוב בהמשך(מה גם שאני לא חושב שזה מעניין משהו) אז שיהיה לבנתיים המשך יום מקסים ועבודה נעימה. וברווזום, תודה על ההתעניינות, יום מקסים.

Barvazoom

New member
../images/Emo4.gif

אתה כבר לא אוהב אותי כמו פעם........
|ברווז במנובר פולני|

gilad269

New member
אצלי לא

מקבלים
פשוט נותנים הרבה
מת על הברווזה הזו

למעלה