חדת קרן

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo82.gif../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif

נולדה לי חלקת אלוהים קטנה עיטרתי אותה בצבעי אור חרות ושמחה הזמנתי קרואים פתחתי דלתות וציירתי לי שמיים עם ציפורים ולבבות ממש כמו ב"שנות טובות " ובסוף כשהלכו ואולי בכלל הלכתי אני ראיתי שיש טביעות ידיים זרות בכל מקום והצבע כבר לא היה בהיר זך או טהור ואני רציתי לצאת לדרך לתור אחר חלקת אלוהים נקיה , חדשה וברה ….של תום . מישהו שם מחסום חד כיווני כאן ואי אפשר פתאום לעבור…. אם מוחמד לא בא אל ההר ....ההר יבוא אל מוחמד היי , נולד לי עכבר ....אמר ההר !.....השלום לך גחלילית

אני ..

לא מוחמד ולא הר אני לא גחלילית אלא סתם שרון בת28 הרשי לי לברך אותך ברוך בואך לפורום שכולו תקווה ואהבה הגשמה חלום ושמחה כולם יגישו לך פה מיצים מיוחדים ועוגות קסומות מאפים טובים וטעימים .. ועוד שלל מציאות אבל אני ..... מגישה לך בתור חברה חדשה .. את ... ההוא מארוחת בוקר של כולנו שיגיש לך את אותה ארוחה .. עם
על הפנים .. שוב פעם ברוכה הבאה ..

שרון כפרה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רק עכשיו ראיתי את התמונה ששלח לי כאן בפורום. התמונה עם הבחורה העירומה,שאיזה שפנפן מנשק לה באחוריים. ותגידי לי......איך את חושבת שאני אשן הלילה הא.....? ילען ראבו השפן הזה,יחרב ביתו אינשאללה,למה לא אני במקומו....? אם עוד פ'ם את עושה לי ככה,אני ישר הולך לבורסה. יעני למאחורי הבורסה ליהלומים.....!

חדת יקרההההההה../images/Emo24.gif

צריך לשמור על החלקה הזו גם אם יש בה שמץ של טביעות אחרות כי זו החלקה שלך ורק שלך ורק את תהיי זו המזמינה אליה את האחרים!!! ואם המחסום הוא חד כיווני אפשר ועוד איך כמו דלת מסתובבת להיכנס דרכו שוב ושוב מילים מיוחדות לך כרגיל!!! שלוחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

חדת יקרהההה

זה לכבוד הוא לנו שאת כאן אתנו שולחת לך שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים ובקבוק מיץ צוף. רק טוב!!!

למעלה