../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Rוית

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif../images/Emo39.gif

אז סתם רציתי לשתף שהיום רישמית סיימתי עם כל הבגרויות שלי! אני יכולה להגיד עכשיו בגאווה שאני למדתי 12 שנות לימוד - ושרדתי!

נריה פי

New member
איזה כיייייייף!!!

וואי, אני מזה מקנאה בך!!!!! לי עוד נשארדי הרבה זמן עד שאני יסיים. בלעעע בקיצור, בהצלחה בהמשך הדרך ו... תמשיכי להיות מנהלת נפלאה (קצת ליקוקים לא הזיקו לאף אחד
)

Rוית

New member
משהו נחמד-פירסום הפורום

שימו לב לפוסטרים שקיבלתי מתפוז על מנת לפרסם את הפורום (יוסי הפעם במקום כרטיסי ביקור (ששוב שלחו לי.. אבל לא משנה) נדביק פוסטרים על עזריאלי
) בכל מקרה, זה רק חלק מהפוסטר כי כמובן לא הכל נכנס לסורק. שימו לב שיש מלא שמות של פורומים וכמובן שלא כל הפורומים רשומים אבל אלאניס רשומה! כבוד לנו

symptoms

New member
אני לא חושבת ../images/Emo59.gif

שאנשים יקבלו את זה בעין יפה אם נדביק פוסטרים כאלה בעזריאלי
מצד שני ממתי אכפת לנו מה אנשים חושבים
רעות

רוית את לא יודעת עד כמה אני גאה בך

מת עלייך!!!! אני יום ראשון מסיים עם הבגרויות האלה! היום קיבלתי את המגן שלי בלשון, קיבלתי 64
אבל מגישים אותי על 76

למעלה