היום היה יום מצויין.. השתחררתי מוקדם,הביתה ולא למדנו. וואלה איזה כיף!
® ®•lior•® New member 31/5/05 #1 ../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif היום היה יום מצויין.. השתחררתי מוקדם,הביתה ולא למדנו. וואלה איזה כיף!
../images/Emo39.gif../images/Emo32.gif היום היה יום מצויין.. השתחררתי מוקדם,הביתה ולא למדנו. וואלה איזה כיף!
ח חייכנית מקסימה New member 31/5/05 #3 אנשים!! כולם לאחל לי בהצלחה!! מחר המבחן האחרון שלי במתימטיקה כולם לאחל לי בצלחה
ת תמרי מרי New member 31/5/05 #5 שלי ביום חמישי! בהצלחהההההההההההההההההההההההההה זה על כל החומר של ט', נכון? שתקבלי מעל 99
ח חייכנית מקסימה New member 1/6/05 #14 בדיוק אותן שאלות? אוקיי, היה לנו תרגיל מהספר של בני גורן, עמוד 40 תרגיל 92, ובבעיות המציאותיות היה לנו עמוד 325/6 תרגיל 9 אם אני זוכרת נכון... והיה עוד אבל שכחתי.
בדיוק אותן שאלות? אוקיי, היה לנו תרגיל מהספר של בני גורן, עמוד 40 תרגיל 92, ובבעיות המציאותיות היה לנו עמוד 325/6 תרגיל 9 אם אני זוכרת נכון... והיה עוד אבל שכחתי.
ח חייכנית מקסימה New member 1/6/05 #20 כן, אבל אנחנו לא לומדות באותו בצפר! זה רק המורות שלי עשו ככה, אצלכן זה יכול להיות אחרת...
ח חייכנית מקסימה New member 1/6/05 #24 כשתגדלי תביני ../images/Emo171.gif סתם נו מבחן מסכם במתימטיקה, כיתה ט', לייף סאקס, בגדול זהו
א א ד 1 1 נ ת New member 1/6/05 #25 את זה כבר הבנתי... שנה הבאה אני הולכת ללמוד את החומר שלכם! (באורטכניון)... מוהאהאהאהאהאהא. בהצלחה לי